Klippning



Har vart i Skutskär hela dagen, Mattias och Sandra tatuerade sig. Jag träffade Sara och Annika en stund också. Och så fick Sofie träffa Ängla :)

Åkte sen hem, Farbror Stephan hit och hälsade på. Kollade på "Polisskolan" och sen klippte jag honom. Han blev lika nöjd som förra gången, xD, men jag är så osäker när jag klipper någon annan än Pether, är så rädd att jag ska totalt förstöra håret! Men sen efter honom så klippte jag Pether. Var stressad som satan eftersom att Ängla bara skrek och skrek och skrek. Så jag råkade klippa honom i örat! Bara ett pyttelitet jack, men usch, chocken har inte lagt sig än. BLÄ!

Imorgon, imorgon är en bra dag. Att se vilka som bryr sig.


Tankar och funderingar

Först och främst vill jag att alla ska veta hur mycket jag älskar min familj. Varenda en i den! Min mamma är den bästa mamman man kan ha i hela världen, hon gör allt för att hela familjen ska vara samlad, och jag kan förstå att det är jobbigt för henne när ingen annan ens anstränger sig för att hjälpa till! Pappa, du är den helt klart bästa jag någonsin hade kunnat få! Synd bara att du jobbar så mycket! Mina lillebröder, visst nu är problembarn så det bara skriker om det, men ni är mina småsyskon ändå och jag kommer alltid att bry mig om er. Finnas här när ni behöver det, och alltid lyssna!

Pether, du är den bästa vännen jag äger och har. Och jag kommer alltid att älska dig, för den du är och för att du har gett mig Ängla. Underbarare barn finns det inte! <3<3

Jag har suttit och pratat med en av jordens underbaraste människor på msn och kommit på att jag har ganska många bollar i luften på samma gång. Jag satt här igår kväll och funderade på varför det känns som att min värld är på väg att raseras. Varför jag inte har någon energi och varför det känns som att jag håller på att sabba allting. Och nu när jag pratade med honom så kom jag på de. Jag har alldeles för mycket på gång samtidigt. Vi har dopet som är i full gång, och ja jag har läst det vissa har skrivit, så jag ber om ursäkt för att inbjudningarna kom iväg för sent, men vad ska man göra då när företaget som skulle skicka inbjudningarna till oss aldrig fick iväg dom? Det är massor kring dopet som jag håller på att få magsår över. Måste baka, måste handla, måste prata med prästen, måste fixa och dona. Och jag vet att vi aldrig kommer få ett sånt överdådigt dop som Änglas kusin hade, men det beror på att vi inte har ekonomin till de, jag önskar verkligen att vi hade de... Men det är inte så..

Förutom dopet så har jag en familj som strular till tusen. En liten lillebror som tycker om att inte göra som någon annan säger till honom, som att vara ute och springa på stan till 12 på nätterna även på skoldagar, han är 13 år. Han skiter i att svara när man ringer och riskerar att bli iväg skickad till fosterhem igen. Sen har vi mamma som är helt förtvivlad över detta, men vem kan klandra henne för de? Hon kan inte jobba pga att han bor hemma, så hon har inte mycket till liv, men det är ju inte hennes fel. Hur skulle man själv må om man bara satt hemma på dagarna och inte kunde åka någonstans pga att sonen är borta?

Sen har vi min andra lillebror, som är jätte ledsen pga att han inte kan flytta hem, som han väldigt gärna vill. Jag önskar att han kunde göra det, det gör mamma också. Men det går inte. Varken mamma eller pappa har plats. Så han tycker naturligtvis att det är jätte orättvist att Sebastian, som inte sköter sig, får flytta hem, men inte han som verkligen sköter sig. Och självklart borde det vara åt andra hållet, men nu är det inte så. Och med allt detta så blir ju så klart mamma helt förtvivlad för att hon får dåligt samvete. Och vem kan klandra henne för de?

Pappa om du läser det här, så är det inte gnäll eller något illa menat, bara fakta. Pappa jobbar väldigt mycket och har precis flyttat till en liten lägenhet så stor som han behöver. Och han jobbar och jobbar och jobbar. Så han har inte så mycket tid för familjen, tyvärr. Men det är väl klart att han måste få jobba om han vill? Men jag fick ett väldigt ledsamt sms av min äldsta lillebror igår, det stod "Jag har en pappa som älskar mig, det vet jag, men han har aldrig tid att visa det!" Och det kan nog stämma. Och jag vet faktiskt inte vad vi ska göra åt det!

Sen har jag min kära lilla familj som bor med med. Ängla hon är så klart som en bebis ska vara. Hon skrattar, hon gråter, hon äter och hon sover. Men även hon har så klart dåliga dagar, och när hon har det så får inte jag så mycket energi till annat, det är väl inte så svårt att förstå? Men jag försöker få energi över till att t.ex. städa undan här hemma. Plocka undan och damma och dammsuga och torka golvet osv. Men jag får aldrig något för det, allt som Pether säger till mig är att det inte behövs och att jag ska sluta göra sånt. Och om jag ber honom om hjälp så får man bara suckar tillbaka. Visst, jag förstår att det inte är kul att städa, men jag mår dåligt när jag ser hur det ser ut i den här lägenheten, men det är ju bara jag som plockar undan..

Om jag nu sätter mig här och klagar så är det bara massa människor som kommer säga "du gav dig in i leken, då får du leken tåla",.. När tappade jag bort alla människor som fanns där och stöttade mig förut? Och lyssnade, strök mig över ryggen och lät mig gråta på deras axel? När blev jag den starka som alltid skulle lyssna och stötta? Finns det ingen som kan låta mig få bli liten och skör igen? Jag tror att jag behöver de.. För snart orkar jag inte mera.

Ensam



Sucksucksuck. Har vart ensam hemma i nästan 3 timmar nu. Fy satan vad tråkigt det är, och inte kan jag slappna av heller! Pether och Ängla är i Sandviken hos en kompis till Pether, och jag skulle vara hemma och ta det lugnt. Fick absolut inte städa nå mer osv osv osv. Men det är nästan så att jag måste börja göra de snart, det är så förbannat jävla tråkigt att vara ensam hemma, kanske borde sova en stund?

Sitter och pratar med min kära mor på msn också, hon är lite ledsen. Stackaren! Fick även ett ledsamt sms av min äldsta bror igår också, usch vad jag tycker synd om honom! Han vill så gärna flytta hem igen, men det går inte! <3

Nä nu ska jag göra något..


Badrum



Har precis skurat klart hela badrummet, sköljt väggarna och allt! Fy satan vad det behövdes!

Mitt upp i alltihop kom Pether in och sa att han var tvungen att åka PRONTO! Då kom jag på, att just de, han jobbar ju idag. HAHA, då var klockan 18 och han var 1 timme försenad! Inte bra.

Ängla ligger just nu och sover i babysittern, hon har inte sovit några längre stunder på hela dagen, så natten blir nog lugn skulle jag tro!


Tacos!



Har precis vart hos mamma och käkat tacos, mums mums. Träffade hennes kille, och två av hans barn också, även hans svärson. Sebastians flickvän var också där, och jag , och Pether osv osv osv. Massor av folk men det var väldigt trevligt!

Efter det åkte jag och mamma till Citygross och handlade godis, och nu är vi hemma. Ängla ligger på golvet i sitt babygym, Pether löser korsord och jag fastnade här. Vad ska man göra nu då?


Tjat och gnat.

Jag orkar inte...

Besök



Mina kära lillebröder har vart här och hälsat på idag.

Började dagen med att få en hjärtattack när Pether och Ängla satt framför mig på sängen och jag hade inte ens hört att dom kom in i sovrummet! Klev upp, frågade mamma när hon skulle hämta mig, "om en halv timme" blev svaret. Efter det åkte vi till tågstationen och hämtade upp Tobias, lillebror nr ett. Sedan åkte vi till Willys och handlade. Jag shoppade två flaskor till, men Pether ströp mig inte (A)!

Åkte sen hem, bestämde mig för att storstäda igen, även fast jag inte hade tänkt göra det :P Blev bara köket och vardagsrummet dock, men det behövdes verkligen. Vid 15 kom Pether och Ängla hem, som hade varit hos Nina hela dagen. Var hemma en liten stund och skulle sen egentligen följt med mamma till Sandviken och hämtat ett babygym och en spjälsäng. Men det blev Pether som åkte istället, och jag fick vara hemma med mina båda bröder.

Lillebror nr ett fick något ryck och ville att jag och Sara skulle sminka honom xD

  <- Före - Efter ->

Nu ligger Ängla på golvet och busar med Sara i sitt nya babygym, urgulligt är det. En rosa nalle, med massa nallar ovanför ^^


Jagning

Visst inte så mycket skrivet nu dom här senaste dagarna, men har haft så mkt att tänka på och göra.

Just nu håller vi på att jaga min lillebror för fullt. Han påstår sig vara på ett ställe, men visar sig vara på ett annat. Men nu så är hans kontaktperson på väg och ska hämta upp honom, den enda personen som han litar på tydligen. Usch, jag blir alldeles skakig i hela kroppen... Jävla unge...

Ängla ligger totalt avdeckad inne i sin säng, och har gjort det en halvtimme ungefär. Hon sov hela tiden när vi var hemma hos mamma innan. Mellan 17 och 19:30. Och nu sover hon igen, kommer nog inte bli en lätt natt inatt!

Godkväll

Har precis väckt min underbara lilla dotter, tyckte inte riktigt att hon skulle somna redan kl 21, så därför väckte vi henne och bestämde oss för att bada henne lite. Himla seg vaknar var hon (kolla bilderna), men att bada var kul i alla fall!

   

Farbror Stephan var här idag, käkade tacos och barar umgicks lite. Lämnade sina "klippa-hår-saxar" så jag kan klippa Pether! Ska göra det first thing in the morning!

Vi låg och myste alla tre innan, i vår säng. Pether blåste på Ängla så hon blev helt hysteriskt glad! Haha, sen så började han vissla åt henne, och hon försökte göra samma sak tillbaka! URGULLIGT!

Gud, Ängla är så trött så trött! Hon ligger nu på Pethers bröst efter en halv flaska med mat och sover nästan direkt, min älskade lilla sötnos! <3 Men nu vill hon inte sova längre  ;)

   

http://www.youtube.com/watch?v=4ptZ0gUwA4Y - MY LIFE WOULD SUCK WITHOUT YOU!


10 timmar!



Ängla sov tio timmar i streck inatt! Hon somnade strax efter 22 och vaknade 08:30! Hur är det möjligt?!

Just nu ligger hon på sitt täcke och slingrar sig ^^ Nyvaken som hon är så är hon jätte lycklig, och låter som en gummianka xD

Har faktiskt vart duktig idag, fixat in alla foton i fotoalbumet, plockat undan osv. Känner mig riktigt utvilad, men kan man göra annat efter en sån här underbar natt?

Pether är ute hos min mammas kusin och hjälper henne med hennes hus, han kommer väl hem lagom till 16-16:30. MED SUBWAY! MUMS!


Vrider sig

Ängla ligger på golvet, och Pether ligger bredvid henne. Hon har börjat vrida sig jätte mycket nu, man lägger henne rakt, sen när man tittar nästa gång så ligger hon diagonalt. Nästan så att hon ligger totalt åt fel håll!!

Har vart hos mamma idag, käkat mat och träffat min lillebrors kompisar. Före det var vi iväg och storhandlade, så nu har vi allt hemma. Ska bara köpa blöjor nu, men de ska vi fixa på måndag, ska gå över på 3:or nu. Hon har ju blivit så stor!

Sova i tid?

Är apatrött, usch usch usch. Jag skulle lägga mig i tid idag var det tänkt, var tog det vägen? Ängla har nog precis somnat, om vi har tur.

Ska inte skriva så mycket, bara de viktigaste med dagen :P Ängla har gått över till stl 62 nu. 56 är alldeles för litet, så nu har vi gått över till 62 istället, det kan vara anledningen till att jag inte kommit i säng än ^^ Men som det syns på bilden så är 62 LITE för stort ;)


Utvilad? NOT!

IDAG ÄR MIN LILLA ÄLSKLING TVÅ MÅNADER!

  

Ängla har äntligen somnat igen. Hon vaknade halv sex och tyckte att vi skulle vara vakna ett tag då. Sen kl sju somnade hon igen, passade på att lägga mig en stund då men lyckades aldrig riktigt somna, sen vid åtta vaknade hon med ett illvrål, så då tog Pether henne i en kvart innan han var tvungen att gå till bussen. Hon fick ligga bredvid mig i sängen och så ammade vi lite, men det dög inte för min lilla älskling utan hon bara skrek och skrek. Så vi gick upp, satte oss och kollade på "Made of honor" och så fick hon mat på flaska istället. Hon somnade efter typ tio minuter tror jag ^^

  

Men, hon svettas, gud vad hon svettas! Är det normalt? Hon sov på mitt bröst i ca  20 minuter kanske och jag hade en stor fläck på tröjan! Har kollat men hon har inte feber heller!



Skola, stan, mormor

Har vart ute och hängt och flängt hela jävla dagen, och usch det känns i kroppen. Och även på Änglas humör. Hon har varit jätte gnällig hela dagen, pga att vi var borta mellan 10:30 och 20:00. Och nu sover hon, hoppas bara inte att det är för natten.

Började dagen med att slänga ur Pether ur sängen i morse, han skulle upp och ge Ängla mat, men somnade om hela tiden, till slut fick jag upp honom. Men sen när Ängla hade somnat så la han sig på soffan och sov. Vaknade 07:45 av hans larm, som väldigt fort stängdes av, men tänkte inte så mycket mera på de. Sen när Ängla väckte mig vid 09:15 så låg Pether fortfarande kvar på soffan och sov. FÖRSENAD!

Åkte sen iväg till skolan och träffade lärare, skolsköterska osv. Trevligt, och Ängla var faktiskt hyfsat snäll ^^

Efter detta fixade vi alla papper som skulle in till soc, och sedan åkte vi hem. Hann vara hemma ca 2 min innan mamma kom och hämtade mig och Ängla. Sen bar det av mot stan igen, skulle hämta lillebror bakom Vasa. Efter det, hem till mor, åt god mat, lånade badkaret med min lilla sötfis, och sen i sin tur hem!

Usch vad man kan sakna hem ibland alltså!

Blogg bara dampar så för bilder hänvisar jag till bdb.
http://ttesss.bilddagboken.se/


Handling

Har precis kommit hem från affären. Mött Sara har jag också gjort. Ängla ligger och sover i vagnen ute på balkongen. Jag är så stolt över min lillpluppa, hon har sugit på nappen ända sen vi åkte hemifrån!!!!

Ska ta och fylla i papprena om skadeblablabla alldeles strax!!!

8 timmar exakt.

 -->  -->
Inte alls - Nästan - Och totalt ;)

Ja, 8 timmar exakt sov lillpluppan i natt. Från 23:57 till 07:57, nu sitter hon i sin babysitter och skrattar åt när stjärnorna lyser. Eller kanske är det åt ljudet? Har precis matat henne, och vem kan klandra henne för att hon är pigg en stund när hon precis har sovit 8 timmar i streck?

Jag försökte knäppt kort på henne igår kväll, efter vi busat. Men så fort hon ser kameran så gör hon en sur min. Kolla bilderna. Det är som att hon vet vad som väntar och då ska hon inte le, nej! Så jag försökte smyga upp kameran så hon inte skulle förstå, vilket lyckades, efter ca 10-15 bilder ;)

Nä nu ska jag ta och byta blöja på min lillälskling som nästan somnar i babysittern, sen ska vi lägga oss i sängen och mysa!


Bus i bus bus



Ängla och jag har totalbusat i en kvart nu ungefär, så snart är de nog sovatime för den lille krabaten ^^ Just nu ligger hon och pratar för sig själv i vagnen ^^

Pether står i duschen, tror jag, det är ganska tyst just nu dock. Så ska väl bara ta och ge lilltösen lite käk och sen somnar hon nog. Sen ska tamigtusan jag också sova!!

Pether ska tydligen börja med sin APU imorn så han börjar 07, slutar 16 och börjar jobba 17. Underbart? Eller inte. Men men, han tjänar ju pengar i alla fall. Blev så chockad när han kom hem idag vid 17:30. Då behövde dom honom inte på jobbet idag. Hmm..

Men men, ska väl ta och ge min gurglande lilltös lite käk nu, för nu börjar hon låta sur!


Ghost whisperer



Sitter och kollar på de. Är så trött så jag nätt o jämt kan hålla ögonen öppna. Skulle ju sova ett par timmar till imorse men det blev inte mycket sova. Precis när jag hade somnat så ringde pappa, sen skulle han ringa upp, vilket tog ca 30 min och då lyckades jag inte somna heller. Sen messade magda, och mamma, så då var det bara att kliva upp igen. Mellan 10 och 10:30 låg Ängla och snuttade på mig också.

Just nu ligger lillsnuttan i sin säng och typ gråter i sömnen, hon drömmer så mycket mardrömmar stackaren. Men det verkar som att det var mer än en dröm den här gången, för hon blir inte tyst. Så där försvann min vilotid, hade precis tänkt gå in och lägga mig, men tji fick jag :P

Blir en allmän slappdag idag, hade tänkt gå till mamma och låna badkaret, men jag tror jag hoppar över det idag. Tar det en annan dag istället!

Nu sitter lillpluttan i Pethers knä! Se bild!


Uscha



Vaken igen, höll jag på att säga, har vart vaken sen 06:30. Lillebror klev upp då, vi var barnvakt inatt. Sen gick jag in och lade mig vid 07:30 igen, men 08 kände Ängla för att vakna. Inte konstigt dock när hon somnade strax efter 23 igår kväll. Hon har inte ens låtit något i natt! Jag har lyssnat hela natten efter hennes andetag, gud man tror ju att hon ska sluta andas när som helst!

Just nu ligger lillfia på golvet och luftar stjärten lite. Och jag fastnade här.

Mamma kommer hit vid 11, måste låna hennes telefon och ringa trygghansa, om ersättningen. Sen måste jag ringa försäkringskassan och prata om underhållsstödet. Usch, vad jag inte orkar just nu, skulle vilja sova några timmar till. Pether fick för sig om att vi skulle kliva upp inatt och kolla på Desperate Housewives. Så vi kom isäng ganska sent!


Kväller

    

Sitter och kollar på "Supernatural" på femman, har aldrig sett det förr, men har hört talas om de. BARA FINA KILLAR! :D

Ängla ligger och gråter i Pethers famn, hon har fått hicka och kräks samtidigt stackarn. Det är snart sovatime för henne, hon blir nog snart helt utslagen.

<3

  
Bilder från igår!

Svar till anonym: Det var en gammal bild jag la upp. Men jo vi kollade upp prickarna på BVC och hon sa att det var pga mina hormoner som överfördes till henne. Så det var ingen fara!

Gud vilken underbar dag! Ängla har sovit ända till nu, eller ja, hon vaknade vid 07:11 först och ville ha mat men sen vid 07:30 igen. Gud vad jag känner mig pigg och utvilad idag! Om man jämför med igår, när jag såg ut som ett vandrande lik eller nått!

Idag blir det slappdag, plocka undan den blöta tvätten som hänger i hela j*vla lägenheten, och kanske dammsuga igen, om jag orkar. Annars ska vi bara slappa slappa slappa!


Hottie ;)


Det här täcket är förstört... :( Jävla torktumlare!


Haha, mamma är fortfarande snygg ;) Och med mamma så syftar jag på mig ;)

Klev på bussen hemifrån mamma nu för en liten stund sedan, och då kom det på ett gäng med killar, 10 st kanske, de flesta gick bara förbi mig lite fort, men sen kom det en snubbe som stannade mitt framför mig och sa "rauwr", efter honom kom de en kille som ryckte mig i jackan och sa "tjena snygging" hahah. Sen när jag klev av bussen frågade en kille utanför "ska du redan av?!" HAHA!

Men jag skulle hem och gosa med min bebis, inte har jag tid att följa med på något sådant heller ;)

Min kära lilla plupp låg nästan och sov när jag kom hem, pether hade precis matat henne. Men nu så är hon vaken igen, tog av henne blöjan och la henne på täcket nedanför tvn, så nu är hon vaken och totalnöjd!


Fans helvetes jävlar!

Våran jävla skittorktumlare här på Kuppbols har bränt sönder i stortsätt hälften av våran tvätt! Det är brännmärken på alla våra sängkläder, pethers nya tröja hade smält lite, mina tights är totaltförstörda och lite av Änglas kläder!

FYFAN!

Världens sötaste!

Min dotter är verkligen världens sötaste! Hon ligger här på soffan bredvid mig och sover för fulla muggar ;) Sen mitt upp i alltihop när man kollar på henne så ser man först att ögonbrynen dras nedåt, pannan rynkas och surläppen kommer fram. Sen kommer ett läte, som inte går att beskriva, typ som att hon ska börja störtböla! Men bara man lägger handen på magen så ler hon lite lätt och somnar om igen! <3


Fy satan

  

vad trött jag är. Känns som att jag inte har sovit på sjuttioelva år, och då var det inte ens min natt i natt. Herregud.

Lantto och Nygårn har sovit här inatt, så det kanske inte har varit så lugnt heller. Mor och lillebror har också varit här, ätit mat osv.

Ängla sover, och sover, och sover lite till. Hon börjar nog bli lite småförkyld igen tror jag. För hon pendlar mellan 37,7 och 38 grader. Så vi måste ta och hålla koll på temperaturen. Jag tror att jag också har lite feber, har dundrande huvudvärk och ont i halsen med, knaprar halstabletter så det heter duga!

Ska hem till mor senare och låna badkaret hennes. Men kan inte åka förrän vi är klar ute i tvättstugan. Vi har kommit på att vi inte ska vänta så länge innan vi bokar tvättstuga, usch vad tvätt vi har nu. Ängla har inte ett enda par rena byxor!

På tal om kläder så måste vi senast nästa vecka gå över totalt på stl 62. För 56 är alldeles för litet för pluppan min. Byxorna är alldeles för korta och bodysarna spänner på magen. Min stora fina flicka!


05:43



Min lilla plutt kände för att vakna kl 05:43 idag, hon var på bushumör så det heter duga och låg och pratade med mig på skötbordet när vi bytte blöja. Sen fick hon i sig 165ml babysemp, herregud. Tänkte sen 05:59 börja vagga på henne, men nej nej, hon ska inte sova mera. Men kan någon klandra henne? Hon har sovit sen 22:15 ungefär.

Jag och Ängla kan ju faktiskt sova ända till 12 sen om vi vill ^^


Godkväll

    

    



Sara sitter med Ängla i knäet och matar henne medan vi alla kollar på "comedy fight club", Pether ligger på golvet han. Ängla har vart vaken väldigt länge nu, sovit typ två kvartar sen 15 kanske, så hon kommer nog sova helt underbart mycket inatt!!

Jag har insett att jag är ganska flasktokig. Vi har nio flaskor till ett barn. Det är ganska mycket. Nu börjar jag förstå varför Pether drar med mig bort från flaskhyllorna på Coop. Men dom är ju sååå fina, jag kan bara inte lite bli!!


Dopkort

Nu äntligen har våra dopkort kommit! Det var tamigtusan på tiden de, nu är de bråttom iväg med dom! Det roliga är att jag drömde inatt att dopkorten skulle komma nu på morgonen, och så gjorde dom de!!

Ängla sover, hon hade sovit hela tiden hos mamma igår, sen har hon sovit hela natten, förutom att äta vid 05. Och nu sover hon igen, dock så var hon vaken mellan 09:30 och 10:30. Så vi får väl se när min lilla älskling känner för att vakna :D

Polisanmälan


Till Å-krogen, Stephan (bilden) som MC.

Våra idioter till grannar har börjat psyka sig igen. Vi låg och skulle vila en timme och så börjar idioterna skrika ovanför oss igen. Först sket jag i de, och försökte somna om, men så började dom skrika ännu högre, så då ringde vi in igen. Efter ca 15 min var det tre poliser utanför våran dörr, och det verkade som att dom visste vem människan ovanför var. Så den här gången blev det en riktig anmälan! Men det dumma är att han som bor ovanför oss kom in genom porten, nere, när poliserna stod och pratade med oss... Och hans lägenhet var tom, så antingen hör vi galet eller så försöker han virra bort dom... jaja.

Ska snart iväg till Å-krogen och kolla stand-up, ska bli himlans trevligt. Håller på för fullt att försöka, men bara försöka, göra mig vacker ;)


Vi ska sy och vi ska klippa.. Osv.



Nä usch sånt tänker jag inte göra. Men hjälpa min kära "moster" i tvättstugan här hemma ska jag göra. Men jag trodde att hon skulle vara här redan dock, klockan är 10 i 9 och vi har den bokad från 09. Hmm... Nu blev jag fundersam.

Pether åkte till skolan för ca 30 min sen. Ängla somnade om efter att ha ätit lite grann, och sen sitter man här alldeles ensam. Hade det inte varit för att Maggan ska komma så hade jag också sovit nu!

Ikväll blir det Å-krogen här i Gävle! Pethers storebror är MC där ikväll! Ska bli trevligt, träffa svärmor där också tror jag. Lillbebis ska vara hemma hos min mamma så länge, lämnar henne där vid 18, hämtar vid 22 kanske. Usch, kommer sakna henne! <3

Gud vad jag saknar att amma. Det kanske inte ni som läser vet, men jag kan inte amma. Ängla tog fel tag i början så jag "gav" upp lite efter en månad ungefär, och nu vill hon inte ha tutten längre.. :( Bara när hon är otröstlig och behöver extra närhet, vilket är max en gång om dagen. Usch vad jag saknar det! Det är så mysigt dom få minuter per dag som jag får ha henne så nära i famnen!
Mammor där ute! Ta vara på amningen så mycket ni kan, för gud vad jag saknar den!!


Vakna än

Ängla sover inte än, det är straffet man får för att man låter henne sova för mycket under dagen. Nu kommer det bli en satans natt, men som tur är så börjar hon bli trött nu, hon somnar kanske om en timme ^^

Jag är egentligen inte heller trött, men jag tänker på att jag ska upp om 7 timmar. Blä, ska hjälpa mammas kusin i tvättstugan. Så jag känner att jag kanske skulle behöva några timmars sömn!

Träning är bra

  

Pether har precis kommit på ett effektivt träningssätt för honom. Att göra armhävningar över Ängla när hon luftar stjärten och sen pussa henne i pannan. Han får träning och hon blir överlycklig! Hon skriker nu för att hon vill att han ska göra mera! Gud vad lycklig jag är!

Tack till alla som har hört av sig angående det förra inlägget, tack för att ni alla bryr er! Allting har löst sig nu och vi har pratat! Så nu känns allting mycket bättre!

Har inte gjort så mycket idag, åkte iväg till MVC på återbesöket, som nu var idag och inte igår. Pratade om allt som varit och hur förlossningen var. Härligt att träffa BM igen, men som alltid så var hon en kvart försenad, det är ju lite segt.. Morr!! Bokade tid för att sätta i spiral också, skönt att äntligen få det gjort, får dock inte göra de på en och en halv månad, men det överlever vi.

Var hem till mamma efter det också, hon var flyförbannad för att min lillebror inte sköter sig som vanligt. Men det gick över, men satan så förbannad hon var ett tag! Så vi kom dit, fikade lite och hon fick gosa med min lilla ängel!

Nä nu ska jag ta och hoppa in i en dusch, sen ska jag gosa med min lilla underbara dotter!


Mår illa

Usch usch usch vad jag är lättpåverkad nu för tiden! Jag bara bölar för ingenting :(
http://www.youtube.com/watch?v=kgiTrQkH9Jg

Fy fan vilken hemsk film, varning för känsliga tittare. Den är hemsk, men också väldigt sann!

Nä nu måste jag gå och pussa på min bebis! <3


You break my heart...



Jag såg framför mig ett långt inlägg, nu återstår det ju bara att se.

Har glömt hälften av sakerna jag skulle skriva...

Hur länge är det meningen att allt ska kännas så här? Hur länge är det meningen att man ska må så här? Du förstår aldrig vad jag menar, för vi pratar aldrig längre... Aldrig så som vi gjorde förut... Jag försöker få dig att sitta ner och prata med mig, för att verkligen kunna prata ut om allt, men du bara svarar "jag vet inte" eller drar dig undan... Jag vet inte om det är ditt sätt att visa att du inte vill att vi ska vara tillsammans längre, eller om det bara är så du har blivit nu... Men om det är så du har blivit nu så ser jag ingen framtid... Jag orkar inte må så här längre... Jag förstår inte att du inte ser att jag mår dåligt... Jag försöker extra mycket att visa dig hur dåligt jag mår, men det kanske är just de... Jag försöker för mycket, och då ser du inte...

Allt som verkar betyda något för dig nu är Ängla, och sex. Nu tänker jag skriva exakt så som mina tankar går, inga förfiningar av ord, och jag ärligt talat skiter i vilka som läser det här. Annars skulle jag inte skrivit det här. Om jag hade kunnat prata med dig om det så hade jag inte skrivit det här... Då hade vi suttit och pratat om det nu... Jag försöker prata med dig hela tiden, men alltid så är de "Kan inte du ta Ängla en stund nu så jag kan spela?" Eller "Fan vad jag är sugen på att spela!" "Fan vad kåt jag är, kan vi inte ha sex nu?" Jag orkar inte längre... Varför ska jag ha sex med dig för när du bara tjatar? Jag frågar dig, inte ofta alls ska jag tillägga, om du kan killa på mig... Allt jag får tillbaka är sucksucksuck... Och om jag frågar varför du inte kan killa på mig så får jag till svar "Du vill bara att jag ska killa för att du ska få något tillbaka för att du har sex med mig!" Hur bra tror du det känns för mig? Du får mig att känna som att allt jag gör är att gnälla och tjata... Är det bara det jag gör?

Jag bad dig städa lägenheten, och ja älskling jag vet att du har bett om ursäkt för det här, och du påstod dig ha gjort det. Ändå när jag kommer hem, stressad av bara helvete, så ser jag: Inte dammat ett skit som jag bad dig om, nätt och jämt dammsuget, inget torkat golv, disken är kvar, som du lovade att ta... Blombrädorna är lika skitiga som innan, allting: kläder osv, ligger kvar precis där jag la dom... Du var hemma i över 24timmar själv, och allt du kunde göra var att umgås med dina kompisar / din bror. Och allt jag bad dig om var att städa... Du var barnledig och kunde inte ens göra de... Jag kom hem och var ensam hemma i 24timmar och när du kom hem var hela lägenheten totalstädad, trots att jag var bakfull... Varför är det så här?

Vad finns det för mening med att det ska finnas ett vi? Om vi inte delar på bördan?...

Snälla, kom inte in till mig nu och försök prata... Jag har försökt prata med dig så länge... Och jag kommer ingen vart, så nu vill jag inte prata med dig... Inte ikväll... Försök hellre att prata med mig, nästa gång jag försöker prata med dig... För just nu känns allting bara så meningslöst...

Men jag älskar dig... Glöm inte de...

Tack för att du har gett mig Ängla, det är den bästa gåva jag någonsin kunnat få! Tro aldrig något annat, jag är den lyckligaste i världen som har fått den underbaraste dotter som finns! <3


Mktmktmkt



Har precis fått en megakräka på mitt lår. Ängla ligger brevid mig här i soffan när jag kollar internet, och så kände jag något varmt på benet, och världens jättekräka! Tack så mycket gumman ;)

Har vart iväg till BVC idag också, i knew it! Ängla hade gått upp exakt 500 gram sen sist, på 10 dagar! :D Vad lycklig jag blir, och 1,5 cm hade hon vuxit också :D Skulle vart på återbesök hos BM idag också, men hon hade tydligen sagt fel dag till mig, imorn ska jag dit. Så jag släpade mig till stan i regn i onödan idag...

Nu väntar jag och Ängla på att Pether ska komma hem från affären så jag kan göra mat, sen kommer Anna och Halvar hit i eftermiddag! Kanske kusin Tindra också!


12 oktober

Har precis klivit upp, efter att ha fått sovit 9 timmar av ostörd sömn, herre gud vilken underbar dotter vi har! Hon somnade 23:40 igår, vaknade första gången och var hungrig 08:05!!! Sen sov hon 08:20 igen, och nu kan jag inte sova mera. Gud, jag förstår inte hur vi kan vara så lyckligt lottade att få en unge som sover så bra på nätterna!

Totalbusade iof med henne innan hon somnade också, så hon blev väl väldigt trött ^^

Just nu ligger Pether och Ängla inne i vår säng och sover. Han verkar inte vilja gå till skolan idag, och jag tänker inte tjata :P Det är hans ansvar.

Idag ska vi iväg till först MVC på Södertull, på återbesöket för mig, prata om lite spiraler osv. Sen direkt efter det ska vi iväg till BVC i Bomhus och se hur mycket min lillpluppa har växt. Men jag kände verkligen igår när jag vaggade henne, herre gud så tung ungen börjar bli!!!


Klart

    

Nu har jag gjort det som jag egentligen skulle vänta på att Pether skulle göra. Har fyllt på blöjförrådet, helt fullt under skötbordet. Har kokat vatten till babysempen, diskat, plockat ur vagnen osv. Men min karl har faktiskt försökt spika upp tavlorna rakare än jag gjort. Och de lyckades han med, men vi insåg också att vi skulle behöva vattenpass för de, för vårt golv är onormalt snett :S

Har också badat min lilla ängel till dotter, hon tyckte det var jätte skönt! :D


Krypto



Finns så mycket saker som behövs göras här i lägenheten.. Saker som jag gör utan att tänka på, som min karl aldrig skulle få för sig att göra om jag inte bad honom om de. Till exempel att koka vatten till babysemp, de tar han förgivet att de är gjort hela tiden, men om jag ber honom om de så gör han de. Det här är inget gnäll inlägg, bara saker som jag har tänkt på.. Vagnen skulle också behövas plockas ur, alla saker som vi hade med till Järbo som inte behöver ligga kvar. Den skulle också behöva bäddas om. Men nu är jag trött på att jag ska göra dom små sakerna hela tiden. Nu är de hans tur, men jag tänker inte säga de till honom!

Bokhyllan skulle också behövas plockas ur, rensas på saker som egentligen ska ligga någon annanstans eller i soptunnan. Babysempen i nappflaskan skulle behövas ställas in i kylskåpet. Vi skulle behöva plocka upp ett till blöjpaket inne vid skötbordet på toaletten. Barskåpet behövs plockas av. Kläderna i den andra soffan ska egentligen ligga inne i garderoben... blä vad mycket saker det är som behövs plockas undan!

Och vad det gäller de som du tycker om att göra älskling, du tycker att jag borde ta första steget och att det bara ska hända.. Men de jag tycker om att göra då? Det gör du aldrig om jag inte ber dig, och om jag ber dig så får jag massor av suckar innan du gör de.. Det skulle också vara kul om de bara hände någon gång...

Som sagt, inget gnäll inlägg, ta de inte så.. Är bara så trött på att allt tas förgivet här hemma!

Lillebror kommer hit senare ikväll/eftermiddag, mor var desperat och behövde komma iväg en stund för sig själv. Och pappa skulle iväg och jobba så då blir vi barnvakt. Sen skulle kanske Stephan komma förbi lite senare också, det är ju alltid lika trevligt. Sen om vi har tur så kommer Tobias och Johanna och hälsar på också!!

Just nu så ligger Ängla och sover, hon var vaken mellan 09:23 och 11:49, en tid då hon vanligtvis sover. Så hon slocknade väldigt fort. Och Pether ligger inne på sängen. Citerar: "Jag ligger kvar en liten stund bara, men om jag somnar så somnar jag!" Han är nog lite trött han också. Egentligen jag med, men jag känner att jag inte bara vill sova hela tiden, behöver få lite vakentid bara för mig själv!


Dop

   

Idag har vi vart på Kusin Tindras dop. Jätte fint och jätte mysigt var allting :) Väldigt fina presenter också :) Tindra var lycklig hela tiden, skrek inte ens när hon fick vatten på huvudet, men lite hemskt tyckte hon nog att det var för hon gjorde himla fina grimasher ;) Hon blev lite arg på prästen i mitten av dopet också, men det gick över väldigt fort :)

Ängla lät bli att stjäla showen i alla fall :P Ända gången hon skrek var i första psalmen och då var orgeln så hög så jag tror inte att någon hörde henne :)

Åkte till Järbo igår, det är därför det har varit lite dåligt med uppdatering. Sov hemma hos farfar Teppo :)

Ikväll ska vi bara ta de lugnt, sova snart kanske? Men Ängla sov mellan 16:30 och 20:45, visst är hon trött nu också, men risken finns att om hon somnar nu så vaknar hon vid tre och vill vara vaken då :P Men men, det ordnar sig!

Den 31:a blir det tattoo igen :D

9 / 10 - 09



Jahaja, igår kom jag och Pether på bara huxflux att "oj , vi har officiellt varit tillsammans i 1,5 år nu!" Haha, tänk så lite minne man har när man blivit förälder, jag minns aldrig någonting längre!!

Isch isch isch. Min söta lilla underbara dotter ligger och sover igen. Hon somnade strax efter 12 inatt och vaknade inte förrän 07:45 !! Och nu har hon ätit, fått ny blöja så då somnade hon igen. Borde jag vara förvånad?

Min lärare Erika och hennes son Hugo var här och hälsade på igår, alltid lika trevligt att träffa dom! Hugo hade blivit jätte stor, och pratglad  ^^

Nähedu, vad ska man göra idag då?


Sova


Vilka fina miner hon gör ibland!

Ängla ligger i Pethers famn och är så trött så hon vet inte vad! Hon har sovit jätte oroligt dom stunder hon sovit mellan 12 och nu. så det är nog timing för henne att sova för natten snart!

Har inte alls gjort mycket idag, Sara var här och hälsade på mellan 16:30 och 21 typ. Härligt att träffa min lillpluppa ibland ;) Mor och lillebror var också här idag. Spelade kort med mamma medan Sebbe gick ut och var med någon polare. Sen visade de sig att snorungen hade åkt ner på stan utan att fråga... Morr..

Nä nu ska jag ta och kolla klart på Grease 2 och hålla tummarna för att min lilla sötnos till dotter vill sova snart :)


Babymonitor


Vi var på stan igår, käkade, och skulle shoppa åt mig. Visst handlade vi åt mig, en ny jacka, nya skor, ett par till jeanstights osv. Men vi kom även därifrån med väldigt mycket mera. Nya smörknivar och kastrullunderlägg bland annat. Men vi hittade även en babymonitor på Claes Ohlsson som jag tänkte börja använda nu. Men smart som man är så kopplade vi ju aldrig in den igår, och nu när jag öppnade den och skulle börja använda den på en gång, tyckte jag, så ser jag att man måste ladda batteriet i 12-14 timmar. Visst är livet underbart?

Vi var även iväg till Järbo igår, Pether skulle hämta sin post och så gick vi ner till Pethers bror och hälsade på. Deras dotter Tindra, som är 2 månader äldre än Ängla, vände sig från rygg till mage för första gången igår :D När vi var där! Jippi!

Vi tog 21:30 bussen från Järbo, vilket betyder att vi var hemma strax före 23. Och usch, det misstaget gör vi inte om. Vi störde Änglas rutiner väldigt mycket igår!

Nä, undra om man ska ta och plocka undan lite. Min lärare kommer snart hit och hälsar på en stund!


God dag.


Ängla med Farbror Stephan!

Blev nog inte så mycket skrivet igår, men jag hade fullt upp hela dagen. Hade bett Pether städa när jag och Ängla åkte till mormor i förrgår, men blev det gjort? Hmm, näe!

Hade massor av folk här igår också, så det kan ju också vara en anledning. Farbror Stephan kom på besök, Sara var här och kollade på Desperate Housewives med mig ^^ Lina kom hit och lämnade mina skor. Plus att vi var barnvakt åt min lillebror. Så det var fullt hus hela kvällen!

Just nu ligger Ängla och sover i våran säng, Pether kom in med henne till mig innan han gick till bussen i morse. Och hon sover än. :) Snuvig är hon fortfarande, men hon rosslar inte längre, och det är jätte skönt!!!

Idag ska vi iväg till Familjerätten och skriva på faderskapspapprena. Det är väldigt skönt att det äntligen ska bli gjort, typ inte en dag försent!

Idag skulle Mikael Lindgren ha fyllt 18 år.. Usch, hade precis lärt känna honom, och så började vi planera hans 18årsdag.. I slutet på april.. Men han åkte i en bilolycka på sista april, så han finns inte hos oss längre..
Vila i frid! <3 och grattis på 18års dagen!

Nu börjar min ängel vakna så det kanske är dags att gå och ta henne :)


Barnlediga inatt :S


Helt sjukt, vi båda ska vara barnlediga inatt. Herregud, hur ska detta gå :S

Min mor ska ta Ängla inatt, så vi får ta igen all sömn vi har förlorat. Egentligen skulle hon bara tagit henne några timmar på onsdag, men hon ville ha henne hela natten i natt. Det känns mega konsigt, hur ska vi klara de?!


God kväll.

Grannarna ovanför utför sin dagliga kvällsrutin märker jag, det dunkar och smäller i taket av bara helvete!

Ängla har precis somnat efter att ha varit vaken i närmare två timmar. Vilket inte är så mkt, så jag förväntar mig att hon vaknar typ precis efter att jag har skrivit klart det här inlägget, brukar oftast vara så :P

Pether kommer hem snart, han har jobbat. Själv har jag och Ängla suttit och kollat på "grease" hon var helt exalterad, skitsöt! Knäppte en bild men råkade radera den :(

Svar!

Linda: Fan vad skönt att veta att någon annan är i samma situation, även om det kanske inte är den bästa situationen så klart. Men det känns skönt att veta att man inte är ensam! <3<3

Magda: Tack för så välvalda och bra ord! Du är den bästa "moster" man kan ha! <3<3

Känslor, blandade känslor


Den nya tatueringen!

Först och främst: Tack Becca för hjälpen :P

Tänkte jag skulle skriva ner lite här för att bli kvitt lite känslor jag har i min kropp!

Jag är så irriterad, hela tiden. Jag och Pether har börjat röka igen, båda två. Vi hade "planerat" att göra det efter graviditeten igen, pga att vi inte ville sluta röka egentligen men gjorde det så klart för bebisen i magens skull. Och nu som sagt så har vi ju börjat igen. Visst det kanske inte var det smartaste vi någonsin gjort i våra liv, men vaddå? Vi röker inte när vi har Ängla i famnen och inte när hon är i närheten. Alla säger "hon får ju i sig rökpartiklar som sitter kvar i kläderna" och med alla så syftar jag på våra föräldrar. Visst det kanske hon får, men har jag och Pether dött av de? Ingen av våra mammor slutade ens röka helt när vi var i magen, så jag förstår inte varför ni klagar. Jag blir så jävla trött på alla kommentarer om att vi "måste börja ta ansvar" och "mogna". Fy fan för er, vi har hört de ni sagt. Vi vet att ni tycker att vi är dumma i huvudet, men det räcker med att ni säger det en gång.

Den som påstår att vi inte tar ansvar kan fanimig gå och hänga sig! Nu säger jag i från och det ordentligt!

MORR!!


Skulle egentligen skriva längre, men jag orkar inte, blir så jävla förbannad bara jag tänker på skiten...

Ängla ligger och "sover" i sin vagn, vet faktiskt inte om hon sover, hon ligger och river i väggarna och drar händerna över ansiktet. Hon försöker nog sova men den nedrans näsan är så täppt så de går väl inte. Hon är helt slut! Men hon kan inte få mer nässpray nu, hon fick för 30 minuter sen... Tycker så synd om mitt lillhjärta!

Har vart iväg och handlat idag, fyllt upp colaförrådet igen. Plus att vi hittade såna här bra nappflaskor som vi letat efter, men Ängla verkar inte tycka om dom tyvärr. Köpte även en napphållare, kanske en onödig utgift då hon egentligen inte tycker om sina nappar, men förhoppningsvis kanske hon börjar tycka om dom snart!

Nä usch, kanske man skulle sätta sig och glo på en film?


Godmorgon!

Godmorgon folket, vi har sovit fram till nu, fy tusan vad skönt. Dock har hon vaknar två gånger och fått mat och medicin, men de gör ju ingenting!

Idag måste vi gå iväg och handla, måste ha helosan, :P Sen har vi egentligen tvättstugan, men vi ändrar nog den tiden till imorn!


Sova!


Svar till Frida: Nej jag tror inte det, och det hoppas jag verkligen inte! Håller tummarna för att det var lite mat som bara kom ner i lungorna och inte vill komma upp!

Men som sagt nu är hon mycket bättre och behöver nästan ingen luftrörsvidgande medicin alls, bara lite näsdroppar. Speciellt mycket feber har hon inte heller, så det är helt underbart! Hon har nästan varit precis som vanligt idag!

Nu ska vi ta och hoppa i säng, ska bara byta blöja på lilltjejen och sen är de sova. Vi är såååå trötta efter dagen och natten som varit, så det spelar ingen roll att det är lördag!

En fråga: Någon som vet hur man får hem PS? (Photoshop)
Jag är helt värdelös på sådant, vill ha de, men hur fan får man tag på de?!


Tatuerad igen!

Har vart iväg och tatuerat oss idag :) Har ingen bild än dock, men det blev skit bra!! Blir mera i slutet på månaden också!

Var upp på akuten med Ängla inatt men vi fick åka hem igen... Dom kunde inte göra något åt de.. Suck, men idag mår hon mycket bättre, just nu sitter hon och roar sig själv i babysittern medan jag och Pether sitter här och pratar :P

Ikväll ska vi bara ta det lugnt, sova i skaplig tid förhoppningsvis.. Usch, skulle verkligen behöva de!

Idol

Svar till Linda: TACK! Det var ett kanontips, ska göra de på en gång, och koksaltsdroppar har vi köpt :)

Sara springer omkring här med min kära bebis och vaggar medan vi kollar på idol. Hon fick medicin för ca 1,5 timme sen så hon är jätte pigg just nu, hostar bara lite.

Pether är på firmafest och kommer väl hem full som ett jehuu senare :P Men då får den saten sova på soffan, för sängen är ockuperad av mig och Sara :D


Hemma igen

Har precis kommit hem från hälsocentralen. Hon fick luftvägsvidgande medicin för att kunna hosta ordentligt. Hoppas verkligen att det blir bättre nu!

Pether kommer hem tidigare än planerat, dom var i Edsbyn nu, så en timme / en och en halv kanske. Fan vad skönt!

Snyft

Har precis läst att min favoritblogg ska läggas ner. Har följt den bloggen i nästan 2 år, säkert mera. Och nu ska den läggas ner, iof av en väldigt bra anledning, men jag hoppas verkligen att hon börjar skriva igen!

Har haft en av dom jobbigaste nätterna jag någonsin vart med om. Pether är någonstans i Hälsingland med skolan och paddlar, så jag och Ängla är ensamma hemma, vilket inte är så hemskt. Men min lilla älskling har rosslat HELA natten. Hon har vaknat minst varannan timme och skrikit för att hon inte fått tillräckligt med luft! Ibland andas hon tyst också, så då flög jag upp ur sängen och kände efter så att hon inte hade slutat andas helt! Usch, jag har bara suttit och gråtit och gråtit och gråtit hela morgonen. Ringde Pether halv sju, då orkade jag inge mer. Han sa att jag skulle ringa 112, och då gjorde jag de. Därifrån blev jag hänvisad till hälsocentralen i Bomhus. Så har ringt dom, dom ringer väl upp snart...

Det dumma är att hon har slutat rossla nu, hon har sovit ca 1,5 timme i vagnen nu utan att rossla en enda gång, och det är ju bara för att jag har ringt hälsocentralen... Men usch alltså, en till sån här natt med hjärtat på utsidan av kroppen kommer jag inte klara av! Tur att Sara ska sova här i natt!



<3


Upp upp och iväg!

Nu ska jag och Ängla ta och springa iväg på alla våra ärenden som dagen bjuder på!

RSS 2.0