GRATTIS EMELIE!

Har precis kommit på att jag är väldigt efter :) Haha, Emelie fick sin lilla älskade Wilma för 3 dagar sen och jag har inte märkt något! Jag som har vakat över henne som en hök, hela hennes graviditet, och sen när det väl händer, så missar jag de! Men stort grattis till henne i alla fall, världens finaste lilla tös var de!
http://emeliieanderssson.blogg.se/

Sitter här och har precis vart in och vänt över Ängla från mage till rygg, nu sover lillpluttan! Är hundvakt åt mamma inatt igen också :) Nu ska jag bara skriva klart här sen ska vi ta och sova vi med :) Imorn bär det av till Sandviken, ska på någon Ungmammagrupp med Linda och Liam :) Ska bli riktigt trevligt, sen ska vi hem till dom så ska Linda få färga mitt hår :D

Nä nu ska vi ta och trä på vovven sin krage, sen är det godnatt!


NANNE GRÖNWALL

Haha, jag skiter i om jag låter gammal ^^ Men var ju uppe i Sundsvall i helgen, var iväg upp till Hotell Södra Berget, gick på Öl- och whiskeymässa, sen var vi på Nannes show som hon hade där då. Fy satan vilken energi hon har! Jag vill verkligen ha både den energin och den KROPPEN när jag är närmare 50 strecket! Haha.

Har vart iväg i stan idag, Nygårn sov hon oss inatt, så han var med mig på stan. Shoppade som satan, tre t-shirtar till Pether, nagelgrejor till mig, två pyjamaser till Ängla, en ny vårjacka till Ängla, ny mössa+vantar till Ängla ^^ Plus en rolig leksak som hon ska få i påskägget på lördag ^^ Hon fick också en skitsöt gosdjursgrej av Nygårn som också ska i där ^^ Den såg ut ungefär som den här "utmobbade" lilla saken i Madagaskar :) Skitsöt, och så lät den som att den pussades när man klämde den på magen! :D

Lite senare, kring 17 så kommer Stephan hit och ska skjutsa mig runt om i Gävle så jag kan handla hem allt vi behöver :) Pether och Ängla ska vara hemma, om Pether orkar ska dom väl iväg och fylla mitt påskägg :) Jag är redan klar med Pethers ^^

Usch, jag har inte sovit en hel natt på hur länge som helst tror jag, och det här är inte gnäll. Nejnej. Det är bara ett konstaterande! Det är inte Änglas fel heller, jag har faktiskt börjat natta henne kring 20:30 - 21:00 nu. Och då sover hon till 08 ungefär. Men jag kan inte sova, det är helt omöjligt. Det spelar ingen roll om jag istortsätt deckar i soffan, så fort jag går in och lägger mig i sängen så går det inte. Jag ligger och vänder och vrider på mig i timmar. Lyckades somna i 10 min igår kväll (efter 1 timmes snurr) och sen kom Pether in. Sen somnade jag inte förrän 2,5 timme senare... Är så jävla trött på det här. Det har säkert pågått i 2 veckor nu också! Är dock inte så grinig och kinkig som jag hade trott att jag skulle vara, men det är jobbigt!!!

Jag och Pether skulle ha gått in i en diet idag, 7dagars dieten. Men det sket sig ^^ Haha, tyckte det var lite onödigt att gå in i de när det ska bli påskmat och godis nu den här veckan. Så vi får se hur det blir med den där rackarns dieten, satt och tvingade i mig riktigt starkt citronvatten och havregrynsgröt med endast kanel på imorse! URK!

Har ju faktiskt köpt en sån här vibbplatta nu, har stått på den 10 min idag, ska bli 20 till :) Hoppas att den hjälper, tror på den i alla fall :) Nä nu ska jag ta och låta min lilla sötnos sova en stund, hon sitter i gåstolen och nästan blundar nu! :) Det kommer ett inlägg om en stund med massa nya bilder på min lilla gofis!


TREDJE TANDEN!



Ja som rubriken lyder så har Änglas tredje tand kommit! Och det är så knasigt för vi har inte märkt nått! Hur är det möjligt? Men sen när man tänker tillbaka så kommer man på att hon har väl kanske varit lite extra kinkig och varit lite gnällig så. Och sen hade hon ju en total feberuppgång i lördags, ända upp mot 38,5 och det är inte ofta hon har så. Men när man inte sätter ihop 1+1 så är det svårt att fatta att det var tanden! Sen idag när Sara kom hit och sa att hon såg en tand i överkäken så blev jag så paff, för hela tandkanten har ju trängt igenom, inte bara en udd som med dom första, utan verkligen hela kanten!

Vi var iväg till skolan ett tag idag, var till och med tvungen att väcka henne vid halv åtta, även fast vi nattade henne redan klockan 21 igår ^^ Där är även det ett tecken, att hon har sovit så mycket! Haha. Men i alla fall så var vi iväg, träffade Erika på stan och sen massa roligt folk i skolan. Ängla fick massa uppmärksamhet och hur lycklig blir hon inte då! Så när vi hade käkat i skolan så totaldeckade hon i vagnen på vägen tillbaka till stan. Men hon sov bara i ca 30 min, sen sov hon 4 timmar nu på eftermiddagen här hemma, så nog har hon sovit idag allt :)

Sara är här idag med, det är ju faktiskt Desperate Housewives :) Just nu sitter hon med pincetten i högsta hugg och vill att jag ska plocka hennes ögonbryn :) Haha. Ska väl ta och göra se, får se när jag skriver igen :)

 


7 månader!

Gud så tiden springer iväg! Idag är min lilla plutt hela sju månader! Det är väldigt lång tid egentligen, men ändå så känns det som att hon föddes igår! Om en timme är det ungefär exakt sju månader sedan jag fick komma upp till henne på 107A. Då låg hon med syrgas och grejs, usch, inget trevligt minne egentligen, men hon var min! Hon ÄR min! <3

Och hon har utvecklats så mycket! Hon kan springa i gå stolen, hon kan sitta själv, hon kan skratta, hon kan leka, hon kan sträcka sig efter saker, hon äter fastare mat, hon har fått så förbaskat långa armar! Hon når allt på bordet nu tror jag! Hon har blivit så himla stor!

0 månader


1 månad


2 månader


3 månader


4 månader


5 månader


6 månader


7 månader


Jag älskar dig, kära lilla barn!
Du är det bästa som hänt mig!
<3


Tacos!

     

Så nu var den här helgen över också. Tusan. Har haft en riktigt bra helg, Pether har vart hemma hela tiden, helledig en HEL HELG. Totalt underbart! Igår var Linda, Joqe och Liam här så vi åt tacos och hade det riktigt trevligt faktiskt. Jag råkade visa Joqe skattjakten på Eniro.se och han satt fast i det i några timmar, haha. Sen beställde jag lite kläder igår också, från lager157. Skitfina kläder, ett par leggings till mig + tre svarta linnen och ett par nya jeans till Pether. Han har en tendens av att få hål mellan benen bå alla sina jeans, tror inte att han har ett enda helt par längre :S

Pappa och Marianne var här och hälsade på igår också, och Ängla grät inte en enda gång när pappa höll i henne! Jag är så glad för det! Hon börjar väl äntligen vänja sig vid morfar ^^ hihi, och det jag är mest inponerad av är att hon faktiskt var jätte trött när dom var här, men hon lät honom pussa på henne ändå :D Så söta!

Nästa helg bär det av upp mot Sundsvall. Ska bli riktigt kul faktiskt, Ängla ska få vara hos Mariannes dotter medan jag går på Nanne Grönwall ^^ Pether ska till Järbo han och vara hundvakt åt Teppo :) Sen på lördagen ska han på krogen ^^

Och vet ni vad? Min bebis blir sju månader imorn! Herregud vad tiden springer iväg! Jag kan inte förstå att det är 7 månader sen vi låg på BB, det känns som att det var igår! Det är ju helt otroligt! <3

Nä nu ska jag ta och göra något vettigt!


Nu har jag bestämt mig!



Från och med idag så ska det bli andra bullar ^^ Haha. Låg och tänkte igår kväll i sängen att jag borde verkligen få fingrarna ur och göra något åt det här med min vikt, den kommer ju knappast minskas av sig själv ^^ Sen så kom jag på, att jag äter. Jag äter som en jävla häst! Så jag ska ta och halvera min kost ^^ Inte äta hälften så många gånger per dag utan bara äta hälften av portionen som jag brukade äta förut. För nu, då äter jag allt, men bara hälften för att bli mätt, den andra hälften för att det är gott. Usch! Nu jäklar!

Ängla ligger och luftar, hon sov 11 timmar inatt, skönt att hon får sova ut ordentligt. Vi var riktigt osams igår vi två. Försökte få henne att sova en sista middagslur mellan 16 och 18. Hon vägrade. Men till slut så ^^ Och hon har börjat sova så sött i sängen! Hon ligger totalt åt knas håll och på sidan med sitt gosedjur i famnen! Hon är såå söt!

Pether är i skolan, han ska köpa med sig halstabletter åt mig sen. Är dödare än dödast idag. Även om det är lite bättre nu, har knarkat alvedon och nässpray. Ischisch. Pratade med Linda igår! Hon, Joqe och Liam kommer hit på lördag, så ska vi äta tacos och bara ha det allmänt trevligt! KANONERS!

Ängla har lärt sig massor av roliga saker dom senaste dagarna! Igår när jag bytte sängkläder så satte jag henne i hennes säng, och hon gjorde något som jag aldrig hört förr. Det går inte ens att beskriva tror jag. Hon lät som en häst och en gris samtidigt ^^ Haha, det där lät taskigt, men jag förstår inte hur hon kan göra såna roliga läten!
Sen senare på kvällen så lärde hon sig att göra en riktigt pussmun, och varje gång jag sa "får mamma pussen?" Så gjorde hon det och försökte komma närmare mig! SÅÅÅÅ GULLIGT!

Haha, sen har hon lärt sig att ta nappen av oss, om vi suger på den så är det klart att hon vill ha den. Och om hon håller den fel för att få in det rätt i munnen, så lägger hon ner den, vrider på den och sen försöker igen tills hon lyckas! Min lilla plutt är så duktigt! <3<3

Nä usch vad jag har tappat känslan för att sitta här och skriva. Får se om det kommer mera sen ^^

Blä sjuk igen.


Som jag älskar dig kära barn! <3

Nu är vi sjuka, hela bunten, utom pether ^^ Ängla har fått luftrörskatarr och öroninflammation.. Som jag förövrigt verkligen inte förstår hur hon har fått :S Hon är alltid så varm i vagnen så att hon osar värme. Förstår inte hur hon kan ha fått de. Luftrörskatarren är ju en annan sak, det är ju ändå väldigt kall luft som hon har andats när vi har varit ute.

Usch, jag hade ingen bra dag igår. Började må illa på kvällen, kändes som att jag skulle kräkas, men det kom ingenting. Så Pether kom hem från jobbet vid 19, precis när han hade kommit hem så bajsade Ängla. Och när vi bytte blöja så hade hon fått stora sår mellan skinkorna som bara blödde :S Ringde till mammas kusin i full panik och grät. Hon sa att det troligtvis var penicillinet för öroninflammationen som gjorde det. Det är så hemskt, stora sår. Måste smörja smörja smörja hela tiden. Men varje gång hon bajsar så skriker hon :(

Hade inte någon bra natt heller. Ängla vaknade vid 03 och bara skrek, då hade hon också bajsat.  Plus att hennes näsa var alldeles full av snor. :( Tycker så synd om min lilleplutt, hon har hunnit vara så himla mycket sjuk under sin lilla livstid. Det här är tredje gången hon är så här super sjuk, på 6,5 månad! Men förhoppningsvis så är det väl tredje gången gillt!

Jag har ont i halsen, ont ont ont. Hostar och lever om. Kände att jag skulle bli sjuk i natt när vi klev upp med Ängla, och så rätt jag hade. Suck. Täppt i näsan är jag också, har nada energi i kroppen, men ändå har jag nu: Rensat kylen, diskat, sorterat tvätten och plockat undan här hemma. Hade egentligen velat åka till Linda och Liam idag, men det känns så onödigt att åka dit och riskera att smitta ner dom :(

Sara kommer idag, skitsamma om vi är lite förkylda här hemma, ingenting ska få förstöra våran heliga tisdag! Tänkte väl göra lax åt oss senare, jag och Pether ska nu äta kött och pommes, är så jävla sugen på de!

Lilleplutt sover hon. Hon vaknade vid 08, sen sov hon vid 10 igen och sen dess har hon sovit. Min lille trött fis! <3


Armhävningar!

Min bebis är bäst! Totalt bäst! Hon kan göra armhävningar! Igår kväll stod hon på två och upp på armarna! FLERA GÅNGER! Så snart kryper hon nog! Just nu ligger hon med benen i 90 graders vinkel och försöker få under det ena under kroppen, men hon förstår nog inte riktigt hur man gör än ^^

Ikväll är det DH och vad betyder det? Jo att Sara kommer hit idag! Ska iväg till stan vid 11:30 och möta henne :D Så ska vi gå iväg till Akademibokhandeln och handla lite, sen måste jag in på Coop och handla mat åt det lille kissen ^^ Vi har skaffat kisse, haha och mamma vill inte ha tillbaka honom igen ;)

Nä nu måste jag äta frukost! :D


Desperate Housewives


Småfisarna i söndags morse :)

Hur är det möjligt att en människa kan vara så klantig?! Jag MISSADE första avsnittet på DH, jag glömde totalt bort det. Fan vad jag är besviken på mig själv! Men jag har faktiskt en förklaring och det är att Satans Sara är inte här idag, hon är på kryssning! Hon är ALLTID här på tisdagar, men inte idag! Suck, ingen som vet någon sida eller så man kan titta?

Har haft en halvbra dag och en halvdålig dag idag. Hade riktigt skoj på förmiddagen och eftermiddagen, var hemma och fixade. Sen åkte vi till stan och skulle egentligen shoppa t-shirts och byxor till Pether. Men det blev en ny flaska (!), en tunika och ett linne till mig ^^ Sen shoppade jag hem lite grejor så jag kan göra två saker till två vissa personer ;) Kan inte skriva något här då jag vet att en av dom läser min blogg dagligen ;) Haha.

Åkte hem precis när Pether började jobbet, Ängla hade totaldeckat i vagnen efter att bara ha sovit 2 timmar sen hon vaknade vid 10. När jag hade släpat upp vagnen för trappen och in i lägenheten så tänkte jag bara öppna upp åt lilltösen men då vaknade hon till. Så jag tänkte att jag bara kunde lägga in henne i sängen och att hon skulle somna om igen eftersom att hon inte hade sovit så mycket idag. Men nej nej. Hon låg först och småpratade sen började hon gråta, och sen blev det gallskrik, och så var det fram till 19 tiden, tog upp henne, hon somnade i min famn, jag la in henne och hon började skrika. Vid 19 kunde jag inte göra annat än börja gråta jag med. Pether ringde mig på rasten och jag bara bölade i telefon. Så han kom hem från jobbet och då blev Ängla TOK glad. Vet inte vad det är med henne :(

Vi la in henne alldeles nyss och nu har hon totalslocknat. Bara sovit 2 timmar på hela dagen lilleplutt. Hon vaknade en gång nu och skrek, tror det var en mardröm, men hon somnade om efter att jag hade gett henne nappen ett par gånger. Så nu var det väl mamma som gällde igen (ååååh så jag myser nu).

Var hos Linda, Joqe och Liam i helgen ^^. Jag och Linda skulle gå på krogen. Trevlans. Jag och Ängla åkte dit vid 15 tiden i lördags, Pether jobbar till 17. Så jag och Linda fixade lite med hennes hår (färgning) och sen mitt hår när Pether kom. Vi sminkade oss och donade. Sen insåg vi att vi var för sega, skulle börja smådricka när melodifestivalen började men tror inte vi började dricka förrän vid 22 ^^ Vid 23 kom Joel och skjutsade oss till Steel Town. Gick in där och drack en flaska var. Träffade på jordens jobbigaste tjej, minns inte ens namnet på henne. Vid 00 gick vi iväg och tog ut pengar för att sen gå till Lobby. Väldigt mycket kö om jag får säga det själv. Sen när vi stod i kön att hänga in jackorna så är det någon idiot bakom oss i kön som börjar smeka mig på stjärten och sen drar upp Lindas kjol xD BLÄ!

Var där ett tag, tyckte det var lite segt först, men sen när det började bli som roligast, ja då var klockan 01:40 så då var det bara att gå upp och hämta jackorna. Joel ringde vid 01:10 och frågade om vi ville hem för han ville sova. Så vi gick hem, tog kanske en halv timme :) Hade riktigt trevligt faktiskt :)

Nä nu ska jag ta och göra något annat ^^


RSS 2.0