God jävla morgon? Näe!

Svaren på frågorna kommer längst ner i detta inlägg.

Har precis vaknat, eller inte. Har legat vaken ca 1,5 timme i sängen och verkligen SPARKAT Pether in i väggen, men han vaknade inte ändå. Somnade väl mellan 01:30 och 02:30 inatt, vaknade kring 06 någon gång, kollade på klockan första gången 06:22. Fan, jag orkar inte ha det så här! Pether snarkar, för dom som inte vet det. Och han har sagt att jag ska väcka honom så kan han lägga sig på soffan, men om människan inte vaknar då?

Jag och Ängla ska iväg till Sandviken idag :) Så måste väl pimpla kaffe eller något liknande som satan idag för att kunna vara så trevlig som jag vill vara! Ska hem till Linda, Joqe och Liam! Myspys!

Nu pallar jag inte att skriva mera, måste äta frukost och fixa till mig lite.

Svar på frågorna:

Vad tyckte du var absolut värst med förlossningen? :)
Värst.. Ja nu måste jag tänka efter! Haha. Jag tror att jag tyckte krystvärkarna var värst. Alla som jag känner sa till mig att när krystvärkarna kommer så känner man sig "befriad" för då kan man göra något åt smärtan. Men med tanke på att jag hade epiduralbedövning så kände jag inte någon smärta FÖRRÄN krystvärkarna, istortsätt. Så dom var nog värst, men samtidigt så skulle jag inte tveka den dagen Pether säger att han vill ha ett till barn! :)

Hur mycket kostade fotografierna som ni tog hos Gimlins? :)
Ca. 2-3 veckor efter att man kommer hem från BB så får man ett brev hem från Gimlins där dom har ett erbjudande om att man får första fotograferingen gratis (sån som vi tog) om man beställer en 1års-fotografering. Den får man så klart betala för och då tror jag att det kostar 1200 eller något sådant. Visst får man välja till mera saker till första fotograferingen men allt extra (utöver det vi tog) kostar ju. Och det är inte så låga priser. ;)

har ni planer på att skaffa fler barn ?
Direkt efter förlossningen så sa jag att jag aldrig någonsin skulle kunna tänka mig att få fler barn. Då sa Pether att han ville ha en till. Men efter ca 3 veckor hemma så sa jag till Pether att jag nog skulle kunna tänka mig en till. Men max en, vill inte ha fler än två barn. Men nu är det Pether som är lite tveksam till om han vill ha ett till! Haha. :)

Hur kom ni fram till vad hon skulle heta? Alltså fullständiga namnet? Och ligger de någon mening eller betydelse bakom namnen eller valde ni dom bara för dom var fina?
Från början, eller ja, under hela graviditeten så var jag helt övertygad om att det skulle bli en Mathilda eller en Othilia. För det hade vi ju kommit överens om! Men sen när hon kom ut, och jag fick hålla i henne första gången så sa jag till Pether "Hon ser inte ut som varken en Mathilda eller en Othilia" och han höll med. Så vi gick där uppe på BB i ca 2 dagar innan vi kom fram till att hon skulle heta Ängla. Den enda specifika anledningen till att det blev Ängla är för att (min egen motivering som jag sa till Pether när han tyckte Cindy) det ända jag kunde kalla henne uppe på BB var "min lilla ängel"! Anna - Lilian, som hon heter i mellannamn fick hon för att vi hade pratat igenom det under graviditeten. Anna är från mig, min mamma och min gammelmormor. Lilian är efter min farmor :)

åt du inte p-piller eller liknande ? tror du på dig och pether resten av livet ?
Jo jag åt P-piller, men dom funkade inte. Jag kräktes ofta och mådde inte alls bra när jag tog dom.

Jag tror på mig och Pether för resten av livet, ja. Visst vi har våra dispyter, men vi kan inte se oss själva som ett vanligt "tonårspar" längre, vi har ju faktiskt barn ihop. Och sen Ängla kom så är jag helt övertygad om att vi kommer få ett bra liv. Jag älskar min familj, min söta, rara, lilla familj. Och jag hoppas verkligen att den kommer hålla ihop för alltid! :)

vad har ni för barnvagn? :)
En Emmaljunga, men jag har ingen aning om vad det är för årsmodell eller "modell". Haha. Vi köpte den på blocket för en 500-ing. Det var allt vi hade råd med då, och det som är bäst med den är underredet, man får plats med så mycket under vagnen. Visst den är inte den snyggaste, men den är satans så praktiskt! :)



Glädjeskrik! <3


Frågestund?

Ska man följa trenden och ha en frågestund här i bloggen?
Ja varför inte.

Fråga vad ni vill, svaren kommer i ett inlägg imorn eftermiddag!


Julen!

Skrev precis ett skitlångt inlägg, men men, vi får väl börja om igen då! Som jag skrev i det förra ^^ Så glömde jag helt att skriva om julafton i det förra inlägget, även fast det var det viktigaste egentligen!

Vi klev upp kring halv nio och gjorde oss i ordning, åt frukost ihop (för första gången på länge) och sen kom mamma, pappa och mina två bröder kring 09:45. Det första pappa gjorde var att beordra någon att sätta på kaffe. Sen satte vi oss i vardagsrummet och väntade på att Pether skulle börja dela ut julklapparna :) Min och Änglas hög blev störst av alla *stolt* haha. Ängla fick så himla mycket bra och fina grejor :) Hon fick ett halssmycke, en tavla, gosedjur, leksaker, bitringar, overall, en rolig grej till vagnen och massa massa mer :) Jag och Pether fick också massor och nästan bara saker som vi behövde. En ny golvmopp, nya sängkläder, handdukar, en elvisp och presentkort. Det är säkert mera också men jag är helt tom i huvudet just nu ^^

Magda och Stephan kom senare vid ca 14 tiden :) Så dom käkade med oss medan det var Kalle Anka på tvn :)

Ängla var jätte snäll hela dagen, men sen på kvällen så kände hon för att vara vaken till ca 03:30. Av någon konstig anledning. Hon var väl så uppspelt för att det hade varit så mycket folk under dagen :)

Nu kommer bilder :D

  
Mera bilder gick inte att ladda upp :S

Men bdb finns alltid: ttesss @ bdb

Julklappsbyte i Järbo

Har precis kommit hem från Järbo, bara jag. Ängla och Pether åkte dit igår eftermiddag och sov över för att vi skulle ha julklappsbyte där. Fick jätte fina presenter, bl.a. en ljus(ja vad säger man)stake (?) med Änglas namn på, skit fin! Sen fick hon en haklapp som fångar upp maten av Jimmy, det är kanon! Och Mimmi Pigg i gosdjursformat som är ungefär lika stor som Ängla, haha.

Pether och Ängla stannar i Järbo en natt till, han orkade inte ta bussen hem med henne nu, det blir för knas med hennes sovrutiner, + att hon har börjat vända på dygnen nu, dvs att hon känner för att vara vaken till ca 03 ungefär. Inte bra! Så jag får en till natt för mig själv här i lägenheten, och idag ska jag bara ta det lugnt. Håller på att göra lite kött och pommes nu, ska bara vänta på att det svalnar nu så ska jag börja mumsa sen! Igår tog jag det inte så lugnt, då storstädade jag från 15 till 20 ungefär. Sen kom Erika, så vi satt här, drack lite vin och spelade kort, pratade lite skit och så där som vi brukar göra ^^

Pether och Ängla kommer hem tidigt imorn, ca 12. Då kommer Lantto med också, sen ska Pether jobba mellan 16 och 20. Så då blir det lite Tessan-Lantto-Ängla tid :P Haha.

Nä nu tror jag att min mat är avsvalnad! Lägger in bilder i ett senare inlägg!

JULEN ÄR HÄR!

Snö, snö och åter snö är det utanför. Fan, det var länge sen jag såg så här mycket snö på samma gång alltså. Men men, det är väl det som hör julen till, eller nått. Det kan ju ligga kvar över jul och nyår, sen får de gärna försvinna!

Har inte haft tid att skriva på någon dag nu, men nu sover lilltuffsan och Pether är ute i tvättstugan och väntar på en reparatör, haha. Som vanligt när vi ska tvätta så är det något som är trasigt.

Tant Sara var här igår, vi fixade julskinka, kokade knäck, åt tacos och bara hade det allmänt trevligt ^^ Vi matade Ängla med päron/hallonpuré, det tyckte hon var mega mumsigt, men hon fick till några snygga grimaser ;)

  

Fick hem bilderna från Gimlins igår med :D Gud så lycklig jag är
hon är så fin så man tappar andan!



Idag har vi haft besök av vår rektor och hennes man + son. Riktigt trevligt, fick fina julklappar och massa leksaker till Ängla. Tygböcker och skallror etc. Förutom de så har vi inte gjort så mycket mera. Badat Ängla, som har kommit underfund med att det är SÅÅÅÅ roligt att sparka i vattnet, så när mamma säger "sluta" så sparkar man mera!

För någon månad sen så fick vi jätte fina kläder av en av Pethers kompisar som Ängla ska ha imorn!
MY FIRST CHRISTMAS!

 

Jahaja, vad ska man skriva mera då? Ingenting direkt inplanerat imorn, förutom att mysa. Min familj kommer förbi på morgonkvisten och öppnar paket. Sen skulle kanske Stephan komma förbi en sväng och lämna paket? Vet inte riktigt hur det blir med det. Men Magda kommer i alla fall och äter med oss under Kalle Anka! Sen blir det väl för övrigt lugnt?

Nä nu ska jag ta och väcka min dotter så att vi inte kommer i säng allt för sent ikväll!

GOD JUL!


Helg helg helg



Nu är helgen över, och idag är det tydligen sista advent, det hade jag totalt glömt bort. Men jag har i alla fall tänt sista ljuset på ena ljusstaken än så länge.

Pether och Ängla åkte iväg till Hofors idag, jag följde inte med, har inte sovit som jag ska på veckor så jag orkade helt enkelt inte. Jag vaknade precis när dom hade åkt, efter att ha sovit kanske 5-6 timmar inatt. Jag kan inte sova längre. Vet inte vad det är för fel..

Ängla kom hem vid 15 tiden innan, och Pether åkte iväg för att jobba. Först nu har min lilla plutt somnat. Hon var så trött nu så hon deckade nog på en gång. Men klart man blir trött när man busar nonstop i 3 timmar och sen får morotspuré på de ;)

Snart är det julafton, och det bara byggs på med mer och mer julklappar under vår lilla gran, det är redan överfullt, tror vi kom fram till att det var mellan 30 och 40 julklappar. ^^

Nä om man skulle ta och göra något vettigt istället, när man ändå har chansen ;)


Smakportioner!

Haha, och nu, innan jag börjar skriva detta inlägg. Jag säger det så att alla vet. Jag vill inte ha några kommentarer om att "blä man får inte ge barn innan dom är 4månader" För det skiter jag fullständigt i, jag ger min dotter det jag vill och jag behöver inga kommentarer om hur dum jag är!



Har gett Ängla smakportion idag, och igår med för den delen ^^ Banangröt! Låter ju inte så mumsigt men det var inte så hemskt faktiskt :P Igår bara spottade hon ut allting men idag så har hon faktiskt lyckats svälja lite också :) Blandade med lite katrinplommon idag för att hon ska kunna bajsa. Hon har inte gjort det sen igår morse! Idag gick det riktigt bra! Jag är så stolt över min lilleplutt! Ska iväg på kostsamtalet på BVC imorn, så jag anser att en dag hit eller dit inte gör någonting :)



Har nästan inte gjort något annat idag faktiskt :P Fått reda på att min kära mor har skaffat katt, igen kanske jag ska tillägga. Så fick vi en matstol idag med :) Av mammas kusin! Blå, men vad gör det? Gratis är bäst, eller hur?

Nä nu ska jag ta och gosa och mysa och busa med min kära familj!


Tisdag = Sara!

Haha som vanligt på tisdagar så sov Sara här igår ^^ Desperate Housewives är dock slut, men tisdagar är tisdagar! Så vi åt mat, kollade på "The Hitcher" och skrattade av bara tusan igår ^^

Sen imorse så blev jag lite förvirrad, Pethers larm ringde vid 07:50, och då flög JAG upp, kollade på mobilen och stängde av larmet och vände mig mot Pether (som jag trodde var Sara) och frågade "är det din mobil?" HAHA. Sen la jag mig ner igen och började peta på Sara och sa att hon var tvungen att gå upp (Jag trodde att hon var Pether). Och det komiska i situationen var att jag blev arg på Sara för att hon inte klev upp! HAHA, och jag brukar aldrig tvinga Pether att gå upp, det är ju hans eget ansvar!

Ängla ligger här på soffan bredvid mig och har jordens hicka. La in henne i sängen för ca 10min sen och gick iväg och diskade. Sen när jag hade diskat klart så hörde jag hur hon låg därinne och hickade, så då fick hon komma upp igen ^^ Men hon är super trött!

Nä nu ringer Jossan! Ching!

Bus med Linda och Liam!



Har varit i Sandviken idag, hela dagen. Åkte hemifrån vid halv elva imorse och kom hem vid halv tio! Har tokbusat med Linda och Liam HELA dagen, så hoppas verkligen att min lilleplutt vill somna snart. Hon har knorrat i sängen ett tag nu, men har inte hört något på en liten stund!

Har faktiskt haft en alldeles underbar dag. Utanför hemmet! Med något i samma situation som vi, med barn i samma ålder, och som är i samma ålder som jag! Helt underbart! För mig var det här en drömdag!

Orkar inte skriva så mycket nu, har inte sovit som jag ska inatt, så tröttheten slog emot nu känner jag, håller tummarna för att Ängla sover nu snart så jag också kan få nanna kudden!

Bilder från idag ^^


Mer bilder finns på http://ttesss.bilddagboken.se/

Erik Grönwall

Sitter och kollar på YouTube, på vinnar låten från Idol igårkväll. Hade inte en aning om att det var han som vann, men då lär ju vissa som jag känner vara helt överlyckliga. Har inte följt idol sen första året, men den här låten låter väl hyfsad? Lite falska toner bara.

Mina älsklingar ligger och sover fortfarande. Ängla somnade först strax efter 22 igår, sen vaknadeh on lagom till 23:30 när vi skulle lägga oss. Men då ville hon bara upp för att få en torr blöja och lite mat i magen, sen sov hon lika gott igen. Och som sagt, hon sover ju än. Hon började knorra kring 09 så jag tyckte det var lika bra att kliva upp då och blanda lite mat åt henne.

Nä om man skulle göra något vettigt istället för att sitta här? Kolla på "One Tree Hill" och äta frukost kanske?

Julklappar!

Just nu sitter Erika på mitt golv och slår in en julklapp från Pether till mig. Han får det ju aldrig gjort så då fick hon äran att göra de. Den var ju inslagen i kartong så jag har fortfarande inte sett vad det är, men satan så nyfiken jag är!

Har vart på massa möten med mamma och lillebror idag, först drogtest, men han vägrade kissa. Sen iväg på ett 1,5 timme långt socmöte, och jag tror att vi kom fram till vad som "troubles" min lillebror.

Hoppas Pether kommer hem snart, vi har tvättstugan om 30 min!!!

ELIAS!

Stort grattis till Lars och Cissi som fick sin son idag kring 14 tiden. En liten Elias blev det! 6 dagar försenad! Ska ta och åka och hälsa på dom sen när dom har kommit hem från BB! :)


Beccelibeccis!



Sitter här och pratar med min kära söta rara Becca på msn. Och nu, helt poffpaff så säger människan att hon aldrig har träffat Ängla! Jag tänkte efter, och skrev "är du säker?", för jag har något svagt minne av att hon har gjort det. Men nu när jag tänker efter så har hon ju aldrig träffat henne! Så nu är det tamigtusan på tiden att hon gör de! Någon dag i helgen kommer min kära söta rara Becca!

Både min karl och min underbara dotter ligger och sover. Ängla somnade strax efter 23 igår kväll, så snart har hon sovit 12 timmar. Ojojoj. Pethers larm ringde vid 05:30 i morse och då följde jag med honom upp. Men då kände han sig dålig så han ställde om klockan till 06:50 för att ringa och sjukanmäla sig. Och är han sjuk, ja då lär han väl få sova bort det sjuka då!

Var iväg och handlade julgran igår, och glitter, och kulor. Jätte mysigt. Men det var ett helvetes jävla arbete att först sära på alla grenar i granen (vi har en plast), sen sitta och trä i snören i 68 kulor och 12 stjärnblablabla. Usch vad jag blev trött på de, men nu är det värt det. När granen står här och lyser upp hela vardagsrummet! Haha, och jag vet. Jag är tidig med att klä granen, men jag skulle gärna klä den i slutet på november om jag inte hade en spärr på mig själv ;)


Te och macka!



Sitter här och tänkte att jag skulle sluta dricka så mycket cola som jag gör. Så då fick det bli lite jordgubbsté istället, mums! Tog även två mackor till de, då jag kände att mitt blodsocker låg på läskigt låg nivå, jag bara skakade när jag klev ut ur duschen!

Ängla somnade strax före 22 igår, och då hade vi verkligen kämpat med att hålla henne vaken så länge! Hon knorrade fram till 01 tror jag, men sov hela tiden och ungen sover än! Min lilla sjusovare! Jag däremot har haft en av dom värsta nätter jag någonsin har varit med om. Pether sov på min sida av sängen i 2 timmar inatt, vaknade vid 00 av att han var för varm. Sen vaknade jag 01 av att jag hade halsbränna så det stod härliga till! Det kändes som att någon stod med en tändare i halsen! Så då gick jag upp, svalde en sked bikarbonat och ett glas vatten, gick på toa och sen och lade mig igen. Vaknade ca 2 timmar senare av att jag var kissnödig... Sen har Pether snarkat, och snarkat, och snarkat inatt. Blä, jag har sparkat på honom, massor, men människan vaknar ju inte!!!

Fan, jag vet inte om jag kommer klara av en till sån här natt, är helt jävla slut!

Ska iväg till Gimlins idag igen och kolla på bilderna som de knäppte på Ängla! Gud så kul, sen måste jag fråga hur mycket bilderna vid 1års fotograferingen kommer kosta. Det ska tydligen vara väldigt dyrt!

Nä, nu låter det som att min kära dotter håller på att vakna! Chingeling!


Spiralcheck

Började få småvärkar idag, typ som förvärkarna när man är gravid fast något starkare. Så ringde 1177, dom bokade en tid på MVC så åkte iväg och kollade. Visade sig att min kropp inte ville ha spiralen kvar, så den hade stött ut den ca 1 cm, men vi skulle avvakta och se om det gjorde mera ont, men nu känns det ingenting igen!

Ängla totaldeckade i min famn alldeles nyss, hon har varit skittrött hela dagen, och speciellt nu efter 8 så vi försökte verkligen att hålla henne vaken, men nu orkade hon inte mera. Hon totalslocknade med nappflaskan i munnen och rörde inte en fena när jag la ner henne i sängen heller. Men hon somnade med en antydan till surläpp ;) Haha, nu ska vi också ta och hoppa i säng :D

Söndagsmiddag och Järbo


Pappa och Ängla helt totalt utslagna!

Hade bjudit hem pappa och Marianne på söndagsmiddag idag, ingen stek eller så men potatis och köttbullar i alla fall. Var väldigt mysigt, Pether väckte mig halv ett, det var min tur att få sova ut, och dom skulle komma till två. Så då blev det lite bråttom in i duschen och sen börja med maten på en gång. Efter maten blev det fika och lite bus med Ängla.

    
 

Sedan kom Stephan, Änglas farbror, senare på eftermiddagen och vi följde med honom till Järbo och hälsade på Änglas kusin Tindra. Riktigt trevligt faktiskt, fick hålla i Tindra idag. Hon är inte alls så mycket tyngre än Ängla längre, och hon är ändå två månader äldre. Men där kan man snacka om riktig bebis att hålla i, hon som kan leka lite med sina leksaker, Ängla förstår ju inte riktigt hur hon ska göra än. Men gud så liten Ängla blev sen när jag hade hållit i Tindra ^^

Just nu håller Pether på att roa Ängla, hon är jätte grinig, kan bero på att hon är jätte trött. Tänkte hålla henne vaken tills jag har skrivit klart bara, sen ska hon få lite mat och förhoppningsvis sova!

Den här veckan blir lugn, har absolut ingenting skrivet i agendan ^^ Så det ska bli riktigt skönt att kunna göra impulsiva saker, inga möten, inget bvc eller något. Ska ringa till tandläkarn direkt imorn bitti bara och kolla om dom kan kolla på min tand som jag råkade tugga av en bit på i förrgår. Nä nu ska min kära dotter få lite mat!


Helt färdig!

Sov hos Erika inatt, hade hormonerna på topp igår så det kändes bäst att göra så, så att jag och Pether fick lite paus från varandra. Åkte till mor senare på dagen idag, kom hem hit vid 17 ungefär, och då hade jag väckt Pether kl 15:30 genom att ringa till honom. Så nu har han verkligen fått sovit ut. Imorn är det min tur!

Just nu ligger far och dotter och sover på den andra soffan, Ängla på Pethers bröst. Pether vaknade när jag knäppte kort på dom och bad mig lägga filten över dom. Gud så söta dom är! Ska lägga in bilderna sen, men orkar faktiskt inte nu. Är helt färdig idag! Godkväll!

Städning och möblering

Nu har jag och min kära karl varit jätte duktiga! Vi har tvättat, diskat, städat (dvs dammsugit och plockat undan), badat Ängla, möblerat om i sovrummet, rensat garderoben och fyllt på nere i förrådet! Blä så trött jag är, men så stolt jag är över mig själv att vi verkligen fick allt som vi ville gjort idag!

Handlade julklapp åt pappa idag med, mamma hade jag redan klar. Hittade nog det bästa jag någonsin hade kunnat hitta åt min kära far tror jag ^^ Hoppas att han blir nöjd i alla fall!

Spiralen känns ingenting, gud så skönt att ha skiten gjort! Det var kanske inte det bekvämaste att göra men nu är det gjort i alla fall, och jag är väldigt lycklig att Pether var där och höll mig i handen!

Imorn så kommer min kära mor hit och fikar på förmiddagen, sen mot eftermiddagen ska jag iväg till skolan och möta på Erika som sedan ska med hem hit. Sen vid 18 ska vi iväg till en annan lägenhet här på området och kolla. Hon och Jimmy ska flytta in på samma gata som vi!!!

Nä nu ska jag ta och plocka fram bullar till imorn, sen blir det nog till att hoppa i säng!

Svar till Elin: Ja dom var verkligen jätte duktiga och mysiga att ha och göra med!
Svar till Linda: Ska iväg och handla apelsiner och nejlikor imorn!!! :D

Godmorgon



Nu skulle man ju kunna undra vad jag gör vaken vid den här tiden på dygnet, det är faktiskt så att jag har vart vaken i 1,5 timme nu. Mammas kusin Magda är här idag och ska sova en stund innan hon ska passa Ängla åt oss medan jag åker och sätter i spiralen! Usch, det var länge sen jag var vaken vid den här tiden på dygnet!

Korten på Ängla, som dom tog på Gimlins igår, blev superfina! Ängla var så snäll och så duktig, sen sov hon 2 timmar i vagnen medan jag och Pether julpyntshandlade. Hon var så trött efter all ståhej igår så hon totaldeckade i min famn ca 22:45, och hon sover än. Skulle gissa på att hon vaknar kring 09 kanske?

Ja som sagt, idag bär det av och sätta in spiralen, usch, men hur rädd jag än är så ska jag göra det! Det har jag gett mig fan på! Sen när vi kommer hem därifrån så ska vi flytta ner en massa onödiga saker i förrådet som bara står och tar upp plats i lägenheten. Plats som vi egentligen inte har. Efter det så har vi tvättstugan, och så tänkte jag möblera om i sovrummet, men jag har inte bestämt mig hur än. Det återstår ju att se.

Julpyntade i alla fall igår, men jag känner inte riktigt den där julstämningen än... Vet inte hur jag ska göra för att få den? Det är ju nya gardiner, ljusstakar, adventsljusstakar (ja, det är två) och glitter, glitter i massor! Men jag får ändå inte till de :(


Gimlins

Ska iväg till Gimlins idag, har en tid bokad klockan 14. Äntligen ska vi få lite proffisionella kort på Ängla, kommer bli skitbra! Är väldigt optimistisk idag!

Har jordens överskottsenergi idag igen, men det finns ju absolut ingenting att göra här hemma. Ingen disk, inget damm, inget smuts på golvet. Allting är gjort. Iof så är ju det bra så klart, men samtidigt så skulle jag vilja ha någonting att göra. Det enda som finns är väl att flytta ner lite saker i förrådet, men det är lite krångligt att släpa på både Ängla och de tunga sakerna som jag vill ha ner dit samtidigt, då förrådet ligger i huset mittemot oss. Så det ska vi ändå fixa imorn, jag och Pether, när han inte jobbar på kvällen.

Städning

Jag har varit så duktig så duktig idag ^^ Först när Sara var här så passade jag på att plocka undan och dammsuga, och torka golvet. Bytte även sängkläder, och uppå allt detta så hann jag ändå umgås med min kära underbara söta goa vän!

Nu, när klockan är 00:18 så har Ängla precis totaldeckat, och jag och Pether har precis storstädat i vardagsrummet, dvs dammat ÖVERALLT! Fan vad skönt att ha det gjort, och nu först börjar jag bli trött. Har haft världens överskotts energi hela dagen!

Men nu kanske man ska ta och borsta gaddarna och sen sova!

RSS 2.0