Bilder!






Krypning och lär sig stå

Mycket har hänt men bloggen hade jag glömt ^^ Trots att jag följer 1000 bloggar. Jaja, Ängla har lärt sig krypa ordenligt nu. Finns film på det på: http://www.youtube.com/watch?v=II9OrFjU5ro :) Hon är så duktigt min lilla tjej :) Nu har hon också börjat ställa sig upp mot allt, dörrar, väggar, bokhyllor, soffan och även mot mig! Det var en dag för ett tag sen som hon stod och höll i sig i mina ben när jag stod och lagade mat ^^ Hon var jätte arg på mig och stod och skrek "MAMA MAMA MAMA" Haha. Stackarn.

Hon har börjat prata massor också, mest oförståeliga ord men mamma och pappa kommer med jämna mellanrum. Och jag tror hon har lärt sig att skilja på mig och Pether med. För hon säger bara mamma till mig och bara pappa till Pether. Sen om hon blir arg på mig så ropar hon på pappa ^^ Hihi, hon är för go!

Just nu är hon med min mor till Forsbacka, hon var hemma med mig och bara gnällde hela tiden, så mamma fick ta med henne när hon ändå svängde förbi här en sväng. Dom kommer säkert hem snart. :) Kanske man ska ta och börja laga lite mat, är super hungrig. Men karln min kommer inte hem förrän vid 20:30. Då ska vi äta lite kotletter och pommes, mums!


RSS 2.0