Funderingar

Ska jag skriva med kod-ord eller ska jag vara uppriktig för en gångs skull?

Är så jävla trött på att ha det så här mellan oss mamma, men hittar aldrig något bra tillfälle att prata med dig. Kanske mest för att du alltid sitter med näsan rakt ner i telefonen, eller för att du bara går undan när man försöker prata med dig. Jag älskar dig, men jag tycker att jag stöttar dig jämt, jag ställer in alla mina planer för att kunna hjälpa dig och bara för att få umgås med dig det lilla jag får. Men du har såna problem att kunna lyssna på det som jag vill, det som jag verkligen BER om. Det här äter upp mig från insidan, jag vet att du kommer bli skitsur om du läser det här, sen är du sur ett par veckor innan du hör av dig igen...

Jag vet inte riktigt var jag vill komma med det här, men varför har du sånt problem med att göra saker som jag ber dig? Jag tänker på det du sa när jag sa att Sebastian inte skulle hålla på med Ängla när ni var barnvakt hos er. "Det är mitt hus så då gäller mina regler" fick jag till svar. Men igår kväll så var ni ju här hemma? Och ändå så var det bara dina regler som gällde.. Jag förstår inte varför du aldrig kan göra som jag ber dig. Jag blir helt förstörd på insidan. Men nu orkar jag inte mera.

Skrev ett sms till dig igår och sa att OM det blir en till gång så måste du göra som vi ber, det drabbar ju inte dig om du låter henne sova som hon vill fram till 21, men det drabbar oss... Allt jag fick till svar var "Men då är det bättre om jag inte är barnvakt nå mer." Hur bra tror du att det känns? Varför ska jag ställa upp för dig hela tiden, ställa in mina planer för att kunna hjälpa dig när du aldrig kan respektera något som jag vill? Nu är det slut med det här, nu är det din tur att ta första steget för att fixa det här...

Men glöm inte att jag älskar dig, hur sur du nu än blir av det här! <3
Och jag är ledsen för att jag skrev det här, men du lyssnar inte när jag pratar med dig, då är det bättre om du läser det så att jag får med alla bitar och allt jag tänker på. <3

Sjuklingen min!



Ängla är sjuk, väldigt sjuk :/ Eller ja, hon var riktigt dundersjuk men nu börjar det gå åt rätt håll i alla fall :) Nu är det bara näsan som rinner på henne, före det så var det feber och massa hosta :(

Vi har inte gjort ett skit idag, bara varit hemma och tagit det lugnt. Pether slutade hyfsat tidigt så vi fick ha honom hemma ett tag med innan han åkte iväg och jobbade :)

Min lillebror var borta den här veckan, i 4 nätter i rad. Mamma hade polisanmält honom och allt, sen så hittade en av mina kompisar på honom på Polhemsskolan. Vilket resulterade i att vi inte längre var oroliga, bara jävligt förbannade. Ungjäveln är 14 år. :S När dom väl hade hittat på honom så åkte hans soc-gubbe dit, men enligt (den sjuka) svenska lagen så får man inte dra med sig ett barn hem mot dess vilja om det inte är ett LVU på personen. Helt jävla sjukt... Han är ju för fan underårig!

Imorn ska vi på bio! För första gången sen typ den här tiden förra året tror jag. :) Ska gå på "Snabba Cash" med Linda och Joqe, barnlediga och allt. De ni! Ska bli jävligt trevlig att få vara ungdom igen om så bara för en kväll. Ängla väntar ju dock hemma, men då får vi sakna henne lite med så då blir det ännu mysigare att bara sitta och pussa på goungen min! Måste ju säga att jag verkligen ser fram emot imorn, inte bara för trevligt sällskap och säkert en bra film, utan också för BIO-POPCORN!!!!!! MUMS!

Har badat Ängla nu, borstat tänderna och smörjt in lillrumpan. Nu är det bara att vänta på att lilleplutt vill bli trött igen, hon låg här på soffan bredvid mig vid 20:30 och somnade. Men nu är hon så vaken så. Men lite får vi väl skylla oss själva, när vi badar henne, vi vet ju att hon tycker att det är skoj! :D

DAMMSUGAR HELVETE!

Våran dammsugare har lagt av, funderar på att köpa en sån där från tv-shop, h20 någonting.

Folk med erfarenhet? Hjälp? Tänk på att jag inte har världens bästa ekonomi..



GRÖT OCH HASNING (KRYPNING)

Min bebis har haft en framgångs dag idag tror jag. ^^ Först och främst så började hon med att äta upp 1/4 dl gröt idag, gapade hela tiden (bara det är ett mirakel) och hon spottade ingenting. Så gröt är nog den nya favoriten tror jag! Sen så la jag henne på golvet utan täcke under för att se hur hon skulle reagera ^^ Hon drog sig bakåt ^^ haha, istället för att hasa sig framåt som hon gör när hon ligger på täcket. Hon drog sig med händerna bakåt ^^ Lite bakvänd "krypning"? Haha.

Just nu sitter hon i hoppetoss grejen och ser jätte trött ut, ska natta henne om en timme tänkte jag :) Jag har varit duktig idag jag med, har bakat en till kladdkaka. Sen har jag fixat så att mamma kan ha Ängla imorn, jag måste tvätta. Fan att man inte har tvättstugan i samma hus som dom flesta har. Vi måste ju gå ca 50 meter för att komma dit, och det skulle vara lite jobbigt att släpa henne med sig och behöva klä på och av hela tiden. Pether är ju borta från 09 till 21:30. :( Så jag tänkte att jag skulle passa på och städa undan lite här imorn också när jag för en gångs skull är ensam!

Teppo (Änglas farfar) var här en stund idag, visade upp sin nya bil och bjöd på fika. Alltid trevligt :) Nä nu har min lille plupp fått hicka, måste underhålla henne innan tredje världskriget bryter ut ^^ Tjing!


Parmiddag?

Igår var det lördag, och satan så trevligt jag hade då. Dock att natten inte var så rolig men ändå ^^ Ängla vaknade vid 03, 06 och 09 för att göra sina underbara glädjeskrik, men somnade om så fort hon fått nappen. Jag däremot kan inte somna om så fort efter att ha vaknar av ett sånt där UNDERBART glädjeskrik haha. Så det blev inte mycket sovande för mig då. Men jag var lika lycklig ändå. Vi klev upp vid 09, jag duschade, Pether åkte och jobbade och sen kom Magda och Hanna hit och hälsade på. Vi fikade lite grann och Ängla fick MASSOR av kläder i stl 80-104, vilket var välbehövt kan jag lova, hon växer ju så det knakar!

Efter att dom hade åkt så pratade jag massor med Linda i telefon, sminkade mig och fixade. Sen kom Sara och Erik vid 16:45 precis när jag skulle gå till bussen. Jag och Pether skulle på "par"middag hos Anna och Linus så dom skulle vara barnvakt. Missade precis bussen nere på stan upp till Andersberg så vi fick stå och vänta i 30 min. Ringde till Anna och sa det, svaret jag fick var "Gud vad bra, då slipper vi stressa!" Haha. Kom dit vid 18:00 ganska exakt. Åt kanon god mat, fläskytterfilé med klyftpotatis, skit gott var de! Sen något panacotta med rosade mandlar till efterrätt! Satan så gott allt var! Efter maten kollade vi på melodifestivalen, som för övrigt hade totalt värdelösa låtar med den här omgången. En var bra, melodi nr 3, och den gick ju inte ens vidare... Suck!

Hade riktigt trevligt under kvällen och oroade mig faktiskt inte så mycket för Ängla, inte lika mycket som jag trodde att jag skulle göra i alla fall :) Kom hem till halv 1 ungefär, totalgarvade med Sara i 45 min innan dom gick till sin buss. Erik kan inte tycka att vi är kloka ;) Pether är ju van i alla fall!

Idag blir det lugnt, Pethers kompis Rasmus ska väl komma förbi en sväng ikväll när Pether har kommit hem från jobbet, men för övrigt är det lugnt :) Nu ska jag ta och göra något vettigt istället för att sitta här!


RSS 2.0