30/9

Är så utvilad idag så det är inte sant! Gick och la mig redan kl 20:10 igår, somnade på stört. Vaknade till vid 03, hade då sovit 7 timmar (?!) och kunde nästan inte somna om. Kände lukten av Pethers parfym och insåg att jag inte ens hade vaknat till när han kom in och la sig, som jag alltid gör! Tokigt.

Fick in första studiebidraget på 1,5 år idag. Känns skönt. Har nu lagt undan 5000kr för den här månaden. Ska iväg med Teppo på onsdag på en sån här dagskryssning, buffé och allt! Kommer bli superkul!

Har precis hämtat Ängla på dagis, hon hade inte sovit en blund på hela dagen. Jo visst, hon hade somnat till ett par gånger men vaknat bara någon minut efter. Och eftersom att dagis har planeringsdag imorn så låter jag henne sova en middag här hemma nu. Men det låter inte som att hon har några planer på att somna, vi får väl se. Ringde min lärare nyss också och frågade om hon tyckte att jag skulle ta med Ängla till skolan imorn eller om jag ska vara hemma. Hon tyckte jag skulle Vabba en dag till, annars tar Ängla all uppmärksamhet som annars skulle gått till studierna. Sant så sant.


Min älskade lilleplutt innan dagis i morse, hela fullt armerad! Olle, vinterjacka,
täckbyxor, vantar, dubbla sockor osv. Haha, så söt! <3


29/9

Idag har jag och Pether vart förlovade i 25 månader. Herre gud vad tiden flyger iväg. :)

Har precis kommit hem från en tre timmars risketta. Visst lärde jag mig lite nytt men jag visste ju det mesta redan. Men är det obligatoriskt så är de. Ska om 2 timmar springa iväg till dagis och hämta lilleplutt. Sen ska vi vandra mot mamma och mormor som är i Kastsjö :) Mamma har precis kommit hem från en laseroperation så de kan ju bli kul att se hur hon mår. Haha.

28/9

Åh, ikväll börjar mitt älskade DH! Det var väl på tiden, det har varit alldeles för långt uppbrott?!



Har precis vart och hämtat lilleplutt på dagis, tydligen hade hon sovit redan mellan 10 och 12. Så hon var jätte arg på mig nu när vi kom hem och jag försökte få i henne lite kyckling och ris. Det slutade med att jag fick ta till flaskan och nu ligger hon inne i sovrummet och gurglar. Tok.

Magda har vart här idag, fikat, följt med till dagis osv. Har även hämtat ut penicillin till Ängla idag. De gjorde ju en näsodling på henne förra veckan som dom hade fått svar på. Det visade sig att hon hade något som inte var så bra, dock inte smittsamt då hon börjar bli frisk nu. Men fick i alla fall antibiotika mot de. Men enligt Magda så var det en värdelös antibiotika så vi skiter nog i att ge den.

Har jagat CSN idag med, för att försöka ändra kontot som mitt studiebidrag ska in på. Det åker ju annars in på pappas och där gör det ingen nytta ;) Lyckades till slut komma på hur man gjorde så nu är det fixat. Dock trodde dom att jag skulle få en värdeavi den här månaden! Kors i taket, i brevet från CSN så står det att jag började skolan redan den 23/8, men jag hade ju föräldrapenning fram till 13/9 så jag förstår inte hur dom får ihop de.

Jaja, nu ska jag ta och koka en kopp thé och njuta av stillheten en stund!


27/9

Jag är dötrött, verkligen helt dödstrött. Orkar inte mer än att göra en kopp the och sätta mig vid datorn. Har fixat och donat hela dagen. Var ju hemma med VAB hela förra veckan så jag missade att vi hade studiedag idag, var ändå vid skolan vid 09 och funderade på varför det var låst. Gick sen till stan, mötte Pether med Erika, klippte mig, handlade vantar, parfym och sen fixade jag Socpappren. Efter det köpte jag en skrivare/scanner och sen bar det av hemåt. Lina följde med, hämtade Ängla på dagis, åkte till dollar, shoppade lite smått och gott. Gick in på Jysk, köpte en skohylla. Och sen hem igen, har nu monterat ihop skohyllan, installerat skrivaren, möblerat om i sovrummet, bytt gardiner och allmänt städat här hemma. BLÄ!

Lilleplutt sover, hon vaknade nyss av en mardröm :( La mig bredvid henne en kvart och nu sover hon så gott igen så. Funderar på att kolla klart på mitt avsnitt av Oz och sen gå och sova. Orkar inte mycket annat. Måste äta något också, har inte ätit sen 11.. Fy mig. Natti!

27/9

67,7 kg står vågen på. Känns inte bra, men jag kan nog tro på de efter så jävla mycket cola och godis som jag åt igår. En sista sockerkick innan dieten som börjar idag. Känns bra även fast jag är helt dötrött nu. Fy satan. Ska snart gå in och väcka min karl, sen ska jag slänga i mig en kopp kaffe, eller snarare pina i mig en. Ååh, det här kommer bli en jobbig dag!

26/9

Hon bär saker! Hon lyfter upp massa saker och går omkring med dom i hela lägenheten. Men helst av allt så vill hon lägga upp allt på vardagsrumsbordet. Det ser så sött ut när hon kommer och bär på klosslådan, den använde hon förr som gåvagn och nu är det hon som bär den! Hihi.

Idag blir det lite halv släktmiddag. Änglas morfar och farfar kommer hit, samt Marianne och morbror Tobbe. Ska bli trevligt. Fick klagomål av min kära karl att jag köpte för mycket köttbullar när vi var och storhandlade i fredags så därför ska jag bjuda på köttbullar, potatis och gräddsås. Enkelt och gott.

Har redan hunnit stå 20 min på vibben idag, nu ligger disken inne i köket och skriker åt mig att börja diska någon gång. Jag är på uruselt humör idag med. Vet inte varför heller, har verkligen ingen aning. Jag läste något på internet igår kväll precis innan vi skulle lägga oss, minns inte vad. Men det satt i vilket fall kvar i huvudet nu när vi klev upp.. Morr!


Barns tankegångar!

Om spermier från pappan inte träffar mammans ägg blir det bara en vanlig omelett av det.
/Mikael 6 år

För att få barn måste fröna tävla. Om de spurtar riktigt mycket är det risk att man får trillingar.
/Johan 7 år

För att det ska bli barn måste pappan spruta massvis av baciller in mammans ägg. Ägget är stort som ett gåsägg. Sedan slåss tjejbacillerna med killbacillerna. Och om tjejerna vinner så blir det en flickbaby.
/Julie 6 år

Om man inte kan få barn kan läkaren göra ett i provrör. Men de flesta barn är gjorda med vanliga rör.
/Fred 7 år

När babyn är inne i magen på sin mamma kallas den foster. Mamman kallas fostermor. Det första som bildas på fostret är öronen.
/Ida 6 år

Den stora kärleken blir större med åren. Den lilla går det inte lika bra för. Den minskar väldigt fort och slutar med skilsmässa med buller och bång
/Gun 7 år

Även om gamla tanter kan ha en väldigt stor anläggning är det helt slut på mjölkproduktionen.
/Håkan 7 år

Äldre kan inte få barn. Deras äggstockar har tagit slut och dessutom har mannen problem med protesen.
/Petter 9 år

Förr i tiden fick papporna inte lov att föda barn. De tyckte att det var omusikaliskt. Men idag är det vanligt att mamman och pappan föder barnet tillsammans.
/Kathrine 6år

Man måste inte gifta sig i kyrkan. Man kan gifta sig på socialkontoret.
Eller man kan flytta ihop utan att tala om det för någon. Det viktigaste är att man vet det själv.
/Nina 6år

Om man inte vill vara gift längre, för att mannen kanske var dummare än man trodde, så kan man skiljas som vänner.
/Marie 7år

När man gifter sig får man inte skratta. Och så får man inte säga nej.
/Cathrine 5år

Det är inte säkert att man vill gifta sig med vem som helst. Det är inte säkert att man vill klä av sig heller.
/Linn 7 år

När man gifter sig ger man varandra ett tysthetslöfte. Om man inte håller det, måste man skilja sig och då måste man dela på lamporna och knivarna och för det mesta kan man inte komma överens om vem som ska ha barnen. De som inte kommer överens om det måste gå till en börsmäklare. Han bestämmer att den ena ska ha barnen och då får den andra ett extra matbord istället.
/ Regina 7år

Graverade mammor går med babyn i magen i ca 204 månader.
/Hedda 6 år

Det är inte så bra för gravida kvinnor att ha ägglikör i urinen.
/Tove 9 år

Håret blir grått för att hjärncellerna skrumpnar ihop.
/Erland 6 år

Gamla tanter tycker om att se nakna män, de vill bara inte erkänna det när han frågar.
/Tone 7 år

Kvinnor består av äggstockar och så tänker de mer.
/Siri 6 år

Männen har flera framdelar på kroppen.
/Julie 6 år

Mannen slutar aldrig att göra celler, men han kommer i en sorts ålder han också. Den kallas panikåldern.
/Stina 9 år

Kejsarsnitt betyder att man skär ut babyn genom nödutgången.
/Martina 6 år

Min pappa säger att min mamma är medvetslös när hon handlar kläder.
/Marion 6 år

Min mamma är i alla fall väldigt söt, för hon har så väldigt långa tuttar.
/Mia 4 år

Man kan inte rå för hur man ser ut. Det får Gud ta på sig skulden för.
/Hassan 6 år

En gynekolog är.... en som inte vet så mycket om halsen på folk.
/Erland 6 år

Mormödrar och farmödrar har väldigt stora behåar. De är så stora att jag får in hela rumpan och två knän i den ena gropen. I den andra får min bror plats.
/Katja 7 år

På mormorar är tuttarna liksom dubbelt synliga. Det är för att de har mjölkat så många familjemedlemmar.
/Heidi 6 år

Farmor tycker inte om att sola toppless. Det är för att hennes toppar har blivit lite lösaktiga.
/Stina 6 år


25/9

Trött, det är vad jag är. Ändå var det min tur att sova ut idag. Lyckades, kors i taket, sova till 10:42 tror jag. Klev upp, skickade iväg karln till jobbet och lade bebis för att sova middag. Det gör hon än också. Hon måste varit super trött. Själv har jag ätit popcorn för första gången på evigheter och kollat 2 avsnitt av OZ. Nu vet jag inte vad jag ska göra. Pojkarna kommer hem om 4,5 timme.

Ikväll blir det tacos och massa fett med godis. Ligger på 67.0 nu, så det här blir sista fetto dagarna på 3 veckor. På måndag går jag in i nästa diet som håller i 3 veckor. Då håller vi tummarna för att den är bra, vill ner till 60kg, sen är jag nöjd. Kollade mitt BMI igår, ligger på normal vikt nu, men borde förlora något kilo till. Och det håller jag med om. Visst skulle jag kunna stanna på 67 men då ska vi omvandla lite fett till muskler istället ^^

24/9

Jag kom precis på en rolig sak som hände när vi var på HC sist. Det satt en tjej med två barn i väntrummet. Den ena var ca 10 år och den andra 10månader. Lillflickan började busa med Ängla så klart men eftersom Ängla var så sjuk så ville hon inte alls. Hon bara skrek och ryckte i mig så jag tog upp henne igen. Men i vilket fall. Den större flickan satt och kollade frågande på mig hela tiden. Sen gick dom iväg mot sin doktor och vi mot vår. Sen möttes vi i väntrummet till LAB igen, och då kunde hon inte hålla sig längre.

Hon: Men... Hur gammal är du?
Jag: Jag är 19 år, har precis fyllt.
Hon: Men alltså. Går inte du i skolan?
Jag: Jo, men jag har vart hemma och varit mammaledig i ett år, så jag börjar till veckan igen.
Hon: Men... Hur fungerar det? Hur kan man få barn innan man har gått klart skolan?
Jag: Jo då, det fungerar, man får bara omprioritera lite.
Hon (Förstod verkligen inte HUR man kunde, det borde inte vara möjligt): Ok. ?

Haha hon var så söt, hon förstod verkligen inte hur jag menade.

Köttfärssås med bacon!

Mums vad gott, men råkade göra i ordning den på tok för tidigt. Den var klar 20:50, och grabbarna kommer hem 21:40. Så tokigt det kan bli. Lilleplutt sover, efter att ha vart vaken i 6 timmar, hon slocknade på 2 röda även fast hon inte verkade så trött.

Vi har bara varit och myst idag! Badat och busat. Hon har verkligen insett hur kul det är att skvätta vatten nu. Hon plaskar och lever om med ett asgarv hela tiden!

Jag har faktiskt gjort lite nytta idag med. Har bokat in en liten familje/farfar/morfar middag på söndag. Ska bli riktigt trevligt, bara det att jag inte vet vad jag ska laga än. Har även ringt till Ansans och bokat in både mamma och Stephan så att vi kan få börja övningsköra med dom snart. Äntligen gjort!

Jag började rensa ur kyl och skafferi idag med. Slängde saker för säkert upp mot 500 kr. Nu måste vi verkligen sluta handla hem så jävla mycket, hälften hinner ju gå ur datum innan vi äter upp de. Skafferiet är numera tomt i stortsätt, innan var det överfullt fortfarande. Kylen är också betydligt tommare. Tur att det är lön imorn, ska iväg med mamma och handla när Pether har kommit hem från jobbet :)

Nu ska jag fortsätta med maten, koka lite spaghetti, snart är dom hemma! :D

Bada!

Klockan var 19:05, Ängla tog min hand i köket och gick med en rasande fart. Hon totalt rusade mot v-rumsdörren och började banka! Jag vet precis vad hon vill. Tänk att hon vet att vi ska bada vid ca 19 tiden varje kväll! Hihi så när jag inte gjorde ansatsen till att gå dit var hon tvungen att visa mamma så mamma inte hade glömt! GULLUNGE!  <3

Vi hoppade i badet och busade i 40 min, nu är vi uppe igen! Ska snart ta och natta gullungen också, hon börjat gnugga sig i ögonen! <3 Vi har haft en kortknäppardag idag ^^ Så här kommer lite bilder!

   


13 månader

Jag kan inte förstå att för ganska exakt 13 månader sedan så satt jag med min älskade lilla nykläckta dotter i famnen nere på neonatalen och ammade. Satt och ammade i timmar för att få igång mjölken, mycket jobb, men men. :) Saknar tiden när hon var så liten men samtidigt så blir man så glad när man ser hur hon utvecklas hela tiden!

När jag var liten så frågade jag ofta mamma och pappa varför tiden gick så sakta, jag tyckte den bara sniglade fram, man ville ut och leka men det fick man inte förrän kl 10. Man ville att det skulle bli lördag för att få godis osv. Nu när man själv är förälder så förstår man vad dom menade när dom sa att tiden går så fort. Vart har det här året tagit vägen? Tiden verkligen springer förbi än och man hinner verkligen inte med! <3

Det här är exakt tretton månader sedan. <3


Det här är 5 minuter sedan! <3


Besök

Har haft besök av både kusin och Herr Nyström idag. Käkat potatissallad och grillad kyckling. Länge sen, men inte alls lika gott som jag mindes. Tokigt. Lilleplutt har varit ganska lugn idag, även lite kinkig. Ont i kroppen så klart efter sprutorna igår, jag tryckte lite på benen och det märktes att hon var väldigt öm. Lite feber har hon också haft.



Imorn blir det bara att ta de lugnt, hade planer på att åka till skolan men min sjukdom verkar komma tillbaka... Döööö!!


Tonfisk

Tonfisk är väl det bästa som finns? Jag kan sitta och äta det direkt ur burken bara för att! Det är ju så förbaskat gott! Har precis ätit en hemmalagad tonfisksallad, så jävla gott! Nu ska jag ta en kopp thé och sätta mig på balkongen och njuta av solen! Försöker få lilleplutt att sova en stund efter sprutorna innan vi ska till HC, men det kan inte vara lätt för henne eftersom hon hostar så förbaskat!

Men hon var i alla fall jätte duktig med sprutorna, glömde all smärta när hon fick välja två glittriga stickers ^^ <3

Mohahah

Det var jag som vann. 3 veckor och 4 dagar tog det. Men det känns så jävla bra att det var jag som vann!

Sverige kommer gå under

Ja vänta bara och se. Om fyra år har vi säkert inget Sverige kvar.. Suck, dags att imigrera då.

Jag är död, dödare, dödast idag.. Mådde ju skitbra igår, så trodde verkligen att den här jävla förkylningen skulle vara över nu, men tji fick jag. Mår blä idag, inte bra alls. Får väl ligga på soffan och knapra tabletter en dag till..

Ängla mår inge bättre hon heller, ingen feber dock. Men hon hostar som jag vet inte vad. Har ringt till HC nu igen för att kräva att dom ska kolla så det inte är lunginflammation. Gud, inatt hostade hon tills hon spydde!!

Valet

Nu håller vi tummarna för att de blåa får en spark i arslet bort från makten!

Jag vaknade först!

Haha, det var nog närmare 9 månader sedan jag fick vakna före Ängla! Herregud vad min bebis kan sova. Nattade henne kl 19:10 igår ungefär, hon slocknade på en gång. Sen vaknade hon dock vid 01:50 inatt, då fick hon en flaska sen la jag in henne i sin säng och jag la mig på soffan. Och ungrackarn sover än! Hon måste ha varit helt utpumpad. Och jag har sovit som en prinsessa! Känner mig så utvilad så det är inte sant, inte så sjuk heller! LIVET ÄR UNDERBART!!! <3

Promenad

Har haft trevligt sällskap av vår granne Mathias idag. Fram och tillbaka till Coop, till tacos och till film. Skönt att inte behöva vara helt själv i alla fall :) Nu har lilleplutt sovit i 3 timmar, så det är väl timing att jag går och lägger mig med. Hon har börjat vakna ca 4-5 timmar efter att hon har somnat nu ett tag. Ca 3-4 veckor har det väl varit så, varje natt. Hon vaknar och skriker och ingenting duger för lillpluttan. Så nu är det sovatime, så jag hinner sova en timme eller två innan hon vaknar och vill mysa med mor! <3

Valsedel

Pether lyckades glömma sin valsedel hemma, men som tur var kom han på det redan vid bussen här hemma. Visst blev han försenad till Sandviken men han fick ju med sig den i alla fall. Nu är han där och ska hälsa på farbror Jimmy medan vi är här hemma och myser. Känns skönt faktiskt. Jag brukar alltid gruva mig för att vara ensam, vet faktiskt inte varför. Men nu har jag insett att det är helt underbart att vara ensam med vår lilla älskling.


Så här tokbusig har min älskling vart medan vi städade!

Vi (Läs: Jag) har precis storstädat här hemma. Dammat, dammsugit, torkat golv, diskat, skurat toaletten och plockat lite. Känns skönt att ha det gjort, nu kan lilleplutt äntligen krypa runt utan att få kolsvarta händer! Och nu kan vi koncentrera oss på att endast mysa hela dagen/kvällen! :) Kanske Mathias kommer över sen, det återstår ju att se :)


Osminkad och trött ^^
Nu ska vi gosa ner oss i soffan och glo på en film!


Sjuk sjukare sjukast

Usch, tänk om den här förkylningen ville gå över någon gång? Känner mig helt död, visst hjälper alvedon, men jag vill inte behöva knapra de tio gånger om dagen. Inatt har jag totalt hostat sönder mina lungor, om jag hostar en gång till så väntar jag mig att det kommer blod... Usch, fy fan vad jag mår.

Men trots detta så klev jag upp, borstade tänderna, slängde mig på vibben en kvar, åt frukost och sen duschade. Känns skönt att ha fått allt sånt gjort i alla fall. Måste verkligen hålla i min lilla träning som jag gör nu. Är nere på under 68kg nu, det gillar jag starkt med tanke på att jag vägde 73 för 6 veckor sen. Mitt mål för den här veckan är 67,5kg. Tror jag kommer klara de! WONDERBAUM!

Min älskade lilleplutt ligger och sover middag nu hon med, hon har också en grym hosta! Usch hon låter som att hon håller på att hosta upp lungorna med stackarn! <3


Tänk att min lilla älskling har varit så här liten! Den här bilden
är knäppt för ganska exakt ett år sedan, när hon var sjuk första gången! <3


Tvätta en fredag kväll

Sällan vi. Vi tvättar alltid på fredagkvällar, kan det bero på att vi aldrig har tid att göra det annars? Pether jobbar alltid till 21, och det är inte lätt att släpa på flera kassar tvätt, barnvagn och tvättmedel iväg till tvättstugan.. Men nu är vi äntligen klara, och lilleplutt sover sen 2 timmar tillbaka. Kanske man får lite sovmorgon imorn? Inte för att det drabbar mig så mycket, jag ska få sova ut! Pether ska till Järbo imorn, det är ju röstningsdags på söndag.. Jaja, nu är de godnatt!

Gotroll

Ängla har fått in något knas i huvudet. Hon är nyvaken, men ändå supertrött. Men hon lägger sig på mitt bröst, är en sekund ifrån att somna, sätter sig upp och gallskriker sen slänger hon ner huvudet flera gånger så hårt hon bara kan i mitt bröst! Självdestruktiv? Jag förstår inte vad hon håller på med, hon borde inte vara trött efter en 1,5 timmes middag heller. Men det är hon. Så jag försöker hålla i henne i armarna så att hon inte kan dunka ner huvudet för det borde ju göra ont? Då blir hon flytokig och slår mig :S Herregud, min bebis har fått temperamentet efter mamma, det ser jag de! Haha.

Just nu springer hon omkring i vardagsrummet och leker. Hon satt alldeles nyss på golvet vid pusslet och försökte lägga i ena biten fast i fel hål! Åååh, min bebis börjar bli stor, tänk att hon förstår att dom ska i där, det är bara hur man ska lägga ner dom som inte går än ^^ Hihi, min älskade lilla plutt!

Helvetets natt



Gud, jag la in Ängla kl 19:10 igår för att hon var trött, jag var trött = Man borde sova, eller hur? Men nej nej, hon låg vaken och skrek, pratade och skrattade. Hon var vaken när Pether kom hem från jobbet, och då hade jag hunnit byta två bajsblöjor och gett henne en till flaska. Hon slocknade inte förrän 22:30 ungefär, jag förstår inte hur hon orkade. Hon totalt vägrade sova, men tog jag upp henne satt hon hur lugnt som helst i min famn, men till slut tog väl rastlösheten över antar jag.

Hon vaknade ca 00:30 inatt också och gallskrek, Pether tog över henne till sin säng men hon bara fortsatte. Så jag tog över henne till mig och la mig nära, nära och smekte henne på magen. Då blev hon lugn, en stund... Sen började gallskriket igen, jag tyckte mig känna lite bajsdoft, frågade Pether om han kunde lukta. "Nej, det luktar bara kiss". Ok, tänkte jag. Då får hon ligga kvar och skrika en stund. Men nu på morgonen när jag öppnade blöjan så nog visst hade hon bajsat då, så nu har hon blöjeksem igen... Stackars liten!

Nu på morgonen vaknade hon kl 09:45 ungefär, hon var då välutvilad i alla fall. Jag känner mig helt död idag, blir ju bara sjukare och sjukare. Tänk om den här jävla förkylningen ville gå över.. Inte nog med att jag ska ha ont i halsen och feber, nu har hostan kommit så det känns som att lungorna ska gå sönder. Plus att jag på något vänster har lyckats spräcka sönder min läpp inatt.. Fråga mig inte hur... Fy fan för att vara sjuk!


Återupptagen blogg

Känns som att det är på tiden att man börjar med det här igen, för att kunna komma ihåg allt tok hon har för sig hela tiden! Nu har hon hunnit fylla ett år, lärt sig gå, börjat på dagis.. Herregud. Vart har tiden tagit vägen? Jag har ju redan börjat skolan igen, dock inte på heltid än men ändå. Min lilla älskling går på dagis, och hon har även hittat en pojkvän där, haha. Redan första dagen syntes de, lilla Alwin, han är kanske 3 månader äldre än henne. När vi kom dit på första inskolningsdagen så slängde sig Ängla i armarna på honom (hon hade då kunnat gå alldeles själv i lagomt en dag) och så kramades dom. Andra dagen möttes dom ute på gården och då pussades dom, haha. Dem ligger i ordentligt!

Ja, var ska vi fortsätta? Hon har hunnit ramla ner från soffan och fått en ordentlig bula i pannan. Hon älskar att sitta med en liten soffkudde i vardera hand och sen slänga båda framför sig (på golvet) och slänga sig på dom, men så satt hon i soffan och tyckte att hon skulle göra samma sak. Boom, lät de. Hon grät så klart och en ordentlig bula blev det men det gick över lika fort och 2 minuter senare ville hon göra om samma sak! Troll. Dagen efter var hon en millimeter från att slå ner pannan, på samma ställe, igen men jag lyckades få tag i hennes ben i sista sekunden så hon bara fick en liten lätt duns i pannan. Och ja nu vet jag att det finns patetiska människor där ute som sitter och tänker "gud vilken dålig mamma, kan inte ens hålla koll på sitt barn", men gå och häng er era äckel!!



Är på hugget, har varit förkyld i 2 veckors tid nu och gått i skolan ändå. Vad ska man göra. Har jagat HC och 1177 i två veckors tid och lyckades först idag få en tid för att dom skulle kolla upp Änglas feber som hon haft i lika lång tid. Kroniskt 39 graders feber i 2 veckors tid kan väl inte vara bra för en 1åring? När inte alvedon hjälper. Suck, jag svor och förbannade mig över telefonisten inatt när febern översteg 40 grader. Och då gav hon oss en telefon tid som sen gav oss en tid på HC kl 11 i morse. Ingen fara då naturligtvis, då hade ju febern försvunnit, visst är det underbart? Vi fick i alla fall göra en så kallad "Halsodling" för att se om det var något som kunde gjort denna feber, då jag också har haft kronisk feber. Men den visade ingenting. Nu håller vi bara tummarna för att vi ska bli friska.


Mammas bustroll!


RSS 2.0