Återupptagen blogg

Känns som att det är på tiden att man börjar med det här igen, för att kunna komma ihåg allt tok hon har för sig hela tiden! Nu har hon hunnit fylla ett år, lärt sig gå, börjat på dagis.. Herregud. Vart har tiden tagit vägen? Jag har ju redan börjat skolan igen, dock inte på heltid än men ändå. Min lilla älskling går på dagis, och hon har även hittat en pojkvän där, haha. Redan första dagen syntes de, lilla Alwin, han är kanske 3 månader äldre än henne. När vi kom dit på första inskolningsdagen så slängde sig Ängla i armarna på honom (hon hade då kunnat gå alldeles själv i lagomt en dag) och så kramades dom. Andra dagen möttes dom ute på gården och då pussades dom, haha. Dem ligger i ordentligt!

Ja, var ska vi fortsätta? Hon har hunnit ramla ner från soffan och fått en ordentlig bula i pannan. Hon älskar att sitta med en liten soffkudde i vardera hand och sen slänga båda framför sig (på golvet) och slänga sig på dom, men så satt hon i soffan och tyckte att hon skulle göra samma sak. Boom, lät de. Hon grät så klart och en ordentlig bula blev det men det gick över lika fort och 2 minuter senare ville hon göra om samma sak! Troll. Dagen efter var hon en millimeter från att slå ner pannan, på samma ställe, igen men jag lyckades få tag i hennes ben i sista sekunden så hon bara fick en liten lätt duns i pannan. Och ja nu vet jag att det finns patetiska människor där ute som sitter och tänker "gud vilken dålig mamma, kan inte ens hålla koll på sitt barn", men gå och häng er era äckel!!



Är på hugget, har varit förkyld i 2 veckors tid nu och gått i skolan ändå. Vad ska man göra. Har jagat HC och 1177 i två veckors tid och lyckades först idag få en tid för att dom skulle kolla upp Änglas feber som hon haft i lika lång tid. Kroniskt 39 graders feber i 2 veckors tid kan väl inte vara bra för en 1åring? När inte alvedon hjälper. Suck, jag svor och förbannade mig över telefonisten inatt när febern översteg 40 grader. Och då gav hon oss en telefon tid som sen gav oss en tid på HC kl 11 i morse. Ingen fara då naturligtvis, då hade ju febern försvunnit, visst är det underbart? Vi fick i alla fall göra en så kallad "Halsodling" för att se om det var något som kunde gjort denna feber, då jag också har haft kronisk feber. Men den visade ingenting. Nu håller vi bara tummarna för att vi ska bli friska.


Mammas bustroll!


Kommentarer
Postat av: Linda A

Klart att barn slår sig, hur ska de annars lära sig? Bara man försöker vara med o förhindra de största olyckorna som att hälla en kastrull hett vatten över sig eller ramla ut genom ett fönster ex.

Kan ju inte gärna binda fast ungen heller liksom, eller hur?



O får hon en förkärlek att slå i huvudet får ni väl skaffa en hjälm... ;)



Hoppas att ni blivit fri från febern nu då.



Kram

2010-09-16 @ 21:00:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0