RÖSTA!

http://www.viforaldrar.se/omslagstavling/?view-id=30163
http://www.viforaldrar.se/omslagstavling/?view-id=30163
http://www.viforaldrar.se/omslagstavling/?view-id=30163
http://www.viforaldrar.se/omslagstavling/?view-id=30163

LÖNING!



Yes, nu har lönen kommit. Äntligen säger jag! Inte för att vi behöver handla något egentligen, vi har fortfarande fullt i både kyl och frys. Men det var skönt att kunna fylla på med blöjor och sådant. Plus att jag äntligen kunde köpa hem en 30x30 ram att rama in Gimlinsfotona på Ängla! Gud så fint det blev! Pether köpte ramar till sina diplom också, efter varje månad han har blivit månadens säljare ;)

Just nu ligger lilleplutt och sover, efter att ha vart vaken sen ca 08.30 imorse. Hon deckade efter att vi hade legat och busat i sängen, stackarn! Pether är och jobbar, slutar 18. Då vankas tacos, ovanligt? Haha. Jag fick blommor idag! Pether trodde att det var den 26:e idag, så jag fick namnsdags blommor idag! En jätte fin bukett! Värsta gulligt :P Under 2,5 år har jag fått blommor två gånger! Men visst, man ska väl vara tacksam för gångerna man får de ^^

Har haft massa möten med soc de senaste dagarna, och min soctant ringde häromdagen och sa att dom ska betala för att jag ska kunna gå klart gymnasiet! Förstå vad skönt! Nu kan jag börja gymnasiet i höst! Eller ja, jag börjar i september, men ändå :) Satan så skönt! Fick sen ett mail också att bostadsgruppen har skickat in till Gavlegårdarna att lägenheten ska skrivas över på mig! Ännu bättre! Vilket kommer bli väldigt skönt om man ska felanmäla något annars måste jag förklara att soc står på lägenheten och sen läsa upp lägenhetsnr och skit :S

På tal om lägenheten så ska vi få badkar i veckan! Hur underbart är inte de?! Har redan rensat ut allting från badrummet, och då insåg jag hur stort det egentligen är. Det såg så litet ut när skötbordet stod där, men det är egentligen riktigt rymligt ^^ Så lyckades jag göra en riktigt fin (eller VI lyckades) hörna för skötbordet i sovrummet istället, där det nu ska stå permanent :) WONDERFUL! Enda negativa med att få nytt badkar är väl att dom kommer börja borra och skit vid 07 på morgonen :P BLÄ!

Nä nu ska jag göra något annat, men ingenting vettigt, idag är en slappdag!


DAGISPLATS!



Usch vad trött jag är! Började bråka med min mor på telefon inatt och efter det blev det inte så mycket sömn, kan inte sova när jag är arg. MORR!

Satt och tänkte igenom vad jag ska göra sen efter mammaledigheten och allting sånt. Och det finns så många punkter som jag inte har en aning om vad vi ska göra på. Men har fått tre punkter avklarade idag. Har ringt komvux och bokat möte den 26:e. Sen när vi kom hem efter att ha handlat idag så hade vi fått brev om att Ängla är beviljad dagisplats här precis bredvid oss den 30:e augusti! Fy fan vad skönt! Fick även ett brev om att min soctant vill ha ett möte, på fredag. Lite kort notis, men jag hade ändå tänkt ringa imorn och be om ett möte så fort som möjligt! Så tre punkter av 3.000.000 avklarade.

gud, jag är så mätt. Vi har precis käkat, så jag är så himla seg med. Plus att Ängla är sjuk så ingenting duger nu för tiden. Uscha. Hoppas lilleplutt somnar snart, för då ska tamigfan jag också sova middag en stund eller två . ^^


TAND NR 4!

igår ploppade tand nr 4 ut!!!


KOMIHÅGLAPP

Bara för att jag själv ska veta. I måndags lärde Ängla sig att gå upp på knä och gunga fram och tillbaka (juckningar ^^) haha. Så snart är det nog krypning som gäller för min lilla plutt! Visserligen så kan hon ju hasa sig baklänges redan, och når hon inte grejorna framför sig så är hon ju inte dum. Då vänder hon rumpan ditåt och hasar sig tills hon når dom! Haha.

Har precis ringt till några "släktingar" i Söderköping och planerat en resa dit!!! Vill åka på en gång!


RSS 2.0