Så trött men SÅ LYCKLIG!

Har vart på stan med Erika idag, härligt att få komma ut ur den här satans lägenheten och göra någonting. Har ju inte mycket mer liv än att springa omkring här varje dag, städa och hålla reda på Ängla.

Så åkte ner och umgicks med Erika ett par timmar. Var in på apoteket och köpte en flaska. Den är sååå fin så fin så fin! Kanske att jag är flaskberoende, men jag kunde faktiskt inte låta bli idag! Nu har vi sju såna där bra flaskor!

Pether var nere på stan och handlade julklapp till mig idag med, så har var så nojig att jag och Erika skulle råka komma in på samma affär som honom, men vi klarade oss ^^ Och Ängla var så snäll, hon låg vaken hela tiden men hon var så gullig och pratade med lamporna!

Pether åkte till jobbet för två timmar sen så jag och Ängla satte oss och kollade på film, hon var jätte trött! Så la in henne vid halv fem ungefär, och då totalslocknade hon. Så jag kollade en liten stund till på filmen, och sen gick jag också in och la mig, satte mobilen på ljudlös och la den under kudden utifall att någon kanske skulle velat något VIKTIGT! Fick sjuttioelva sms under tiden jag låg där inne, så till slut stängde jag av vibbratorn också. Sen dess, ca 17, så har Ängla vaknat var femte minut och gallskrikit för att sen somna om igen, stackarn! Hon har så hemska mardrömmar. Men nu sen jag gick ut därifrån så har hon sovit hela tiden...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0